Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Gençlerbirliği Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta - Kasımpaşa Haberleri

        Namağlup Kasımpaşa, Gençlerbirliği karşısında Ankara'da 3 puanın peşinde. Peki maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda izleyebileceğiz. Kasımpaşa ile Gençlerbirliği arasında oynanacak maç saat 19:00'da Lig TV-2 kanalından naklen izlenebilecek. Bu maçı Hakem Barış Şimşek yönetecek.

        PAŞA'DA HAZIRLIKLAR TAMAM

        Yeni sezona 2’de 2 yaparak başlayan Kasımpaşa, bugün deplasmanda G.Birliği’yle oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. G.Birliği maçı için dün öğle saatlerinde Ankara’ya giden Paşa, bu mücadelenin son antrenmanını yaptı.

        Sakatlıkları devam eden Ferhat Kiraz, Olivier Veigneau, Vashil Bozhikov, İsmail Ayaz ve Orhan Şam anrenmana katılmadı.

        Antrenmana Kasımpaşalı oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Kaleciler, Andreas Isaksson, Ramazan Köse ve Eray Birniçan kaleci antrenörü Cengiz Birgen ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra yapılan çalışmalarda kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler.

        Kasımpaşa, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kamp yaptığı otele geçti ve maç saatini beklemeye başladı.

        Öte yandan teknik direktör Rıza Çalımbay’ın G.Birliği maçından sonra milli ara nedeniyle futbolculara 3 gün izin vereceği öğrenildi.

        GENÇLER'DE TEK EKSİK STANCU

        Gençlerbirliği maç hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı tek idmanla tamamladı. Antrenmana ısınma koşusu ve topla ısınma ile başlayan futbolcular daha sonra dar alanda top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışıldı. Sakatlığı bulunan Stancu ve takımdan ayrı çalışan Landel haricinde eksik bulunmuyor.

        Antrenman sonunda keyifli anlar yaşandı. Bugün yeni yaşını kutlayan Walid Atta’ya arkadaşları unlu-yumurtalı doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa