Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Şota Arveladze, Bordo-Mavi renklere sevgisini "Trabzon'un hastasıyım" sözleriyle özetledi - Trabzonspor Haberleri

        Trabzon Teknik Direktörü Şota, efsanesi olduğu kulüp ve daha birçok konu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

        Bordo-Mavililer’in geçmişte kendi içinden yetişen oyuncularla başarıya ulaştığını belirten Şota; teknik direktör olarak göreve gelişini ve Trabzon sevgisini, şu ifadelerle anlattı:

        ‘KORKMADIM AMA ÇEKİNDİM’

        “Göreve gelirken korkmadım ama biraz çekindim. Halkın sana verdiği bir ödül var ve bunu kaybetmek istemezsin. ‘Bizim çocuk’ denmesi benim için büyük bir ödüldür. Zor bir karardı buraya gelmem, kolay değildi kesinlikle. Ama insanlardan aldığım mesajlar olsun, sevgi olsun, yanılmadığımı bana gösterdi.”

        ‘MUTLULUK DAĞITAN FABRİKA’

        “Ben Trabzon’un çocuğuyum. Burada büyümedim belki ama ilk tıraşımı burada oldum. Önemli olan bağlanmak. Ben 3 senede bağlandım. İyi ki bağlandık, hastası oldum. Trabzonspor kimseden bir şey alamıyor. Hep veren taraf. Size fırsat veriyor, efsaneler siz olun. Trabzonspor mutluluk dağıtan bir fabrika gibi. Herkese dağıtıyor. Gelin buna bağlı olun, diyor.”

        ‘ÇİÇEK PEŞİNDEKİ ARIYIM’

        Şota, Trabzonspor’daki misyonunu anlatırken şunları söyledi: “Bir tane yol var; herkes Trabzon için ne yapabiliyorsa, onu yapsın. Tarih böyle yazılıyor. Türkiye’de Trabzon’u, F.Bahçe’yi, G.Saray’ı, Beşiktaş’ı yaratan Türk değil mi? Demek ki büyük başarılara imza atabiliyoruz. Dünyada 3’üncü yapan hocası kim? İstediğin zaman yapabiliyorsun. Sinek neyi arıyor, arı neyi arıyor. Ben arıyım çiçek bulmaya çalışıyorum, iyi koku olsun etrafta istiyorum.”

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa