Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: "Araya lider girelim" - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Volkan KÖSE

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugünkü G.Birliği maçı öncesi “Lige 2’de 2 yaparak başladık. Bu maçı da en iyi şekilde atlatıp milli araya zirvede girmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

        Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde sezona başlayan ve önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Kasımpaşa, önce Gaziantep ardından da Medipol Başakşehir’i yenerek Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapmıştı.

        Aldığı skorlar kadar sergilediği iyi futboluyla da göz dolduran Lacivert-Beyazlılar’da teknik direktör Rıza Çalımbay, bugünkü G.Birliği maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.

        Teknik direktörü Stuart Baxter’la geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Başkent ekibinin, bu maça daha da motive çıkacağını vurgulayan tecrübeli hoca Rıza Çalımbay, şunları söyledi:

        ‘EN ZOR MAÇIMIZ BU’

        "Henüz ligin başındayız, iyi başladık ama eksiklerimiz var. İlk haftalara çok bakmamak lazım, daha çok şey değişecektir. Bu sene ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güce sahibiz. Bu hafta zor bir maça çıkacağız. Rakibin hocası kısa bir süre önce görevden ayrıldı. Bu durum bizim için büyük bir dezavantaj. Çünkü rakip maça daha fazla konsantre olacak. Bizim en zor maçımız bu olacak. Ancak rakibini iyi analiz ettik. Bu maçı iyi şekilde atlatıp milli araya zirvede girelim."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa