Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Türkiye'nin en iyi ofansif gücü sahip takımına karşı oynadıklarını ama kaybettiklerini söyledi - Futbol Haberleri

        Maça rakip takımın iyi başladığını ve bu nedenle geriye yaslanarak hücumlarını kontra atak şeklinde gerçekleştirmek zorunda kaldıklarını ifade eden Topçu, "Bu kaliteli ayaklar geriye yaslanmamıza sebep oldu. Yakaladığımız pozisyonlar ise uzaktan şut çekme şeklindeydi. İkinci yarı Beşiktaş risk alıp çift santraforla başladı. Böyle olunca orta alan hakimiyeti bizdeydi ve ileri daha rahat çıkıp, rakibi önde karşıladık. Bazı pozisyonlarda bulduk ama Muhammet'in çıkışı ofansif gücümüzü olumsuz etkiledi. Peş peşe duran toplardan yediğimiz gollerle oyun disiplininden koptuk. Bu bizim için zaaf ve milli maç arasında bu eksikleri gidereceğiz" dedi.

        Topçu, maçta golü bulabilseler sonucun farklı olabileceğini ifade ederken, maç öncesi başı dönen ancak oynamayı isteyen Muhammet'in kendisini iyi hissetmediği için değişiklik istediğini, sakatlığının söz konusu olmadığını kaydetti.

        Topçu, daha önce kendi sahalarında oynadıkları Kasımpaşa maçında da son bölümlerde gol yediklerini ve gol yedikten sonra oyun disiplininden uzaklaşmalarına yönelik sıkıntıyı aşmaları gerektiğini söyledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa