Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Rakipler bizden korkmalı" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü yöneticileri, UEFA Avrupa Ligi kura çekiminin ardından rakiplerini değerlendirdi. İşte o açıklamalar:

        Mithat Yenigün (Fenerbahçe Başkanvekili): "Hepimize hayırlı olsun. 3 yılın özlemi var. Haksızlığın getirdiği motivasyon var. Yaptığımız çok güzel transferlerin takım ruhu içine gelmiş olsun ve daha iyi oynayalım. Ondan sonra takımımızla güzel günler yaşayalım. Bunu hak ettik artık. Bizim kadromuz final seramonisine çıkabilecek bir kadro. Bunu sadece biz değil Türkiye söylüyor."

        Nihat Özbağ (Fenerbahçe As Başkanı): "Bütün gruplar aşağı yukarı aynı, farkı yok. Biz çok iyi kadro kurduk. Hedefimiz belli, final oynamak. Bence yoruma gerek yok. Bu kadromuzla çok iyi şeyler başaracağız. Dünya yıldızlarını kadromuza kattık doğal olarak bütün takımlar Fenerbahçe'yi dikkatle takip ediyor ve eşleşmek istemiyor. Zaten mağdur bir takımız. Bizim gibi 1. torbalarda olan bir takım şimdi 3. torbada. İnşallah daha yukarılara çıkacağız."

        Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı: "Rakiplerimiz 'Eyvah' diyor. Fenerbahçe 3. torbada olmasının hıncını rakiplerinden alacak."

        Önder Fırat (As Başkan): "Tüm rakiplere saygı duyuyoruz. Fenerbahçe çok önemli yıldız futbolculara sahip. Ayrıca takım olma yönünde muazzam adımlar attık. Gruplara daha zaman var ve takım daha da oturacak. Rakliplerin kim olduğu önemli değil. Ucundan kaçırdığımız UEFA Avrupa Ligi'ni bu yıl kazanmak istiyoruz. Kura çekiminin ardından Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer, favori olduğumuzu kabul etti. Diğer takımlar da bunu düşünüyor. Artık rakiplerimiz bizden korkmalı."

        Jakobsen (Molde Kulübü yöneticisi): "Daha önce hiç karşılaşmayan 3 takım aynı grupta yer aldı. 3 takım da Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynadıktan sonra Avrupa Ligi'ne devam eden takımlar. İlginç bir grup. Çok zorlu bir grup olacağı kesin. Biz elimizden geleni yapacağız."

        Edwin van der Sar (Ajax temsilcisi): "Şampiyonlar Ligi kurası gibi oldu. Fenerbahçe'nin Türkiye'de ne kadar desteklendiğini biliyoruz. Fenerbahçe'nin sadece Türkiye'de değil, Hollanda'da da önemli destekçileri var. Çok büyük bir atmosferde oynayacağız İstanbul'da. Gruptan çıkmak istiyoruz. Van Persie, Feyenoord'da ve uluslararası anlamda çok önemli işler başardı. Fenerbahçe'de de şimdiden 2 gol atmış."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa