Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: ''Ciddiyet istiyorum'' - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün oynayacakları Gaziantep sınavı öncesi ‘sert’ yüzünü gösterdi. Oyuncularına rakibi anlatırken uyarılarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, ‘ciddiyet’ vurgusu yaptı. Güneş “Gaziantepspor mütevazı bir ekip gibi görünebilir. Ama maçı ciddiye almazsak her rakip zor. Kaldı ki geçtiğimiz hafta Bursaspor’u yenerek özgüvenlerini artırdılar. Bize düşen 90 dakika boyunca ciddi ve disiplinli oynamak. Maçın başında öne geçsek bile asla ciddiyetimizden taviz veremeyiz” diye konuştu.

        TOSİC 11’E DÖNÜYOR

        Güneş’in kafasındaki 11 de şekillendi. Yeni transfer Mario Gomez’i bu sezon ilk kez 11’de sahaya sürecek olan tecrübeli hoca, Mersin deplasmanının 3 gollü yıldızı Cenk Tosun’u ise kulübeye çekecek. Sakatlığı nedeniyle ilk 2 hafta forma giyemeyen Sosa da ‘10’ numara görevini üstlenecek. Orta alanın merkezinde ise Atiba ve Oğuzhan yer alacak. Sakatlığı geçen ve Gaziantep kadrosuna dahil edilen Tosic de Motta’nın yerine sol bek pozisyonunda görev yapacak.

        MEŞALELİ KARŞILAMA

        Beşiktaş taraftarı, Gaziantep’e inen takımlarını bağrına bastı. 100 kişilik grup meşalelerle takımlarına destek verirken, futbolcularla fotoğraf çektirmek için de birbiriyle yarıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa