Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Süper Lig'in şampiyonluk unvanı bulunan 5. takımı olan Bursaspor, son 16 yılın en kötü sezon başlangıcını gerçekleştirdi - Futbol Haberleri

        Lige deplasmanda Trabzonspor karşısında aldığı 1-0'lık yenilgiyle başlangıç yapan yeşil-beyazlı takım, evinde oynadığı Gaziantepspor maçından da uzatma bölümlerinde yediği golle yenik ayrıldı.

        Bursaspor, en son 1999-2000 sezonunda ligin ilk iki haftasındaki maçları kaybetmişti. Söz konusu sezona 4-1'lik Altay mağlubiyetiyle başlayan yeşil-beyazlılar, sonraki hafta da İstanbulspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Bursaspor, 1999-2000 sezonunu 42 puanla 10. sırada tamamlamıştı.

        Geçen sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan Bursaspor, ligin ilk maçında evinde Galatasaray'a 2-0 yenilmiş, bir sonraki hafta ise deplasmanda başkent temsilcisi Gençlerbirliği'ni 2-1 yenmişti.

        "Yeşil Timsah", Alman teknik adam Christoph Daum ile mücadeleye giriştiği 2013-2014 sezonunun ilk iki haftasında da umduğu puanları toplayamamıştı. İlk hafta konuk olduğu Eskişehirspor'a 2-0 yenilen Bursaspor, ikinci haftada Galatasaray ile oynadığı maçta ise 1-1'lik skorla hanesine 1 puan yazdırabilmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa