Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor, İtalya'nın Genoa takımında forma giyen Slovak futbolcu Juraj Kucka ile anlaşmaya vardı - Futbol Haberleri

        Yeşil-beyazlı takım, Fernando Belluschi ve Ozan Tufan'ın takımdan ayrılmasının ardından yapmak istediği orta saha transferinde mutlu sona yaklaştı.

        İtalya'nın Genoa takımının formasını giyen 28 yaşındaki Kucka ile her konuda anlaşan yeşil-beyazlı yönetim futbolcunun bonservisinde indirim bekliyor.

        Kulübüyle 30 Haziran 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kucka, geçtiğimiz sezon 34 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Bursaspor yönetiminin İtalyan ekibiyle masaya oturup, bu transferi sonuçlandırması bekleniyor.

        7 İSİM YOLCU

        Bu arada Bursaspor yönetimi, kadrosunda düşünmediği 7 futbolcudan kulüp bulmasını istedi. Sezona 15 futbolcuyu renklerine bağlayarak başlayan Bursaspor'da 7 futbolcunun bileti kesildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda kadroda düşünülmeyen futbolcuların bileti kesilecek.

        Bakaya Traore, Ozan İpek, Aydın Karabulut, Oğuz Han Aynaoğlu ve Sedat Berisha'yı bonservisiyle yollamak isteyen yönetim, Furkan Soyalp ile Ertuğrul Ersoy'u ise kiralık olarak başka bir takıma vereceği öğrenildi.

        1 DAKİKA OYNAMADAN GİDİYOR

        Öte yandan sezon başında transfer edilen Sedat Berisha, hiç bir resmi müsabaka forma giymeden takımdan ayrılacak. Berisha'yı Elazığspor ile G.Antep Belediye'nin ilgilendiği ifade edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa