Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray 4. yıldızın baş mimarı Muslera, sezona çok kötü başladı - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Aslan’ın en güvendiği isim olan Fernando Muslera nazarlara geldi... Taraflıtarafsız herkesin takdir ettiği Uruguaylı eldiven, Sivas maçının ardından Osmanlı karşısında da hatalı bir gol rken, bu görüntüsü ile herkesi hayrete düşürdü. Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor deplasmanında Aatif’ın şutunda topu elinden kaçıran Muslera, takımının oyuna 1-0 geriden başlamasına yol açmıştı. O karşılaşmada 1 puanı zor da olsa kurtaran G.Saray, dün ise Osmanlı önünde 3 puan bıraktı.

        ÖLÇTÜ, BİÇTİ, VURDU!

        TT Arena’da takım olarak kötü bir görüntü çizen Aslan’da Sivas maçından sonra Osmanlı karşısında da Muslera’nın performansı şaşkınlık yarattı. Uruguaylı eldiven, 50. dakikada Rumen yıldızı Gabriel Torje’den kariyerine yakışmayacak bir gol yedi. Sol çaprazda topla buluşan Torje, kafasını kaldırdı ve kaleye baktı. Muslera’nın önde olduğunu ve sağ tarafını boş bıraktığını gören Rumen futbolcu anında füzesini kaleye gönderdi...

        KENDİSİ DE ŞAŞIRDI

        Uruguaylı eldiven, uzanmasına ve topa elleriyle dokunmasına rağmen meşin yuvarlağın direğin dibinden ağlarla kucaklaşmasını önleyemedi. Yediği gole kendisi de şaşıran, mimikleriyle üzüntüsünü belli eden Muslera, daha sonra kaleden çıkardığı topu sinirden havaya fırlattı. Maç içindeki konsantrasyonuyla öne çıkan ‘Küçük Kunduz’ lakaplı kalecinin, peş peşe yediği iki gol hem şaşkınlık hem de tartışma yarattı.

        TRİBÜNE GİTTİ, ÖZÜR DİLEDİ

        Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Fernando Muslera, maçtan sonra kale arkasında yer alan taraftarların yanına gitti. Gösterdiği performans ve efendi kişiliğiyle Sarı- Kırmızılılar’ın sevgilisi haline gelen tecrübeli kaleci, ellerini havaya kaldırıp taraftarlardan yediği gol için özür diledi.

        "MUSLERA ÜZÜLMESİN"

        G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, iki haftadır hatalı gol yiyen öğrencisi Muslera’ya sahip çıktı. Hamzaoğlu, “İki haftadır talihsiz goller yiyoruz. Muslera adına üzgünüm. Kendisi elinden geleni yapıyor. Takımın önemli bir parçası ve üzülmesine gerek de yok. Geçen hafta yediği golde bir anlık tereddüt yaşamıştı. Bunlar futbolda yaşanan şeyler. Biz birçok şeyi iki haftada yaşadık. Birlik ve beraberliğimizi ortaya koyup, yola devam edeceğiz” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa