Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın kenara alınması sonrasında Türk Telekom Arena'da tepki sesleri yükseldi - Galatasaray Haberleri

        Sivas maçında yedek başlayan Burak Yılmaz, 11’de çıktığı Osmanlı karşılaşmasında oyundan alınınca Arena’da adeta kıyamet koptu... Yasin’i kesip 11’e sağ kanada Umut Bulut’u monte eden Hamza Hamzaoğlu, dün Osmanlıspor karşısında forvette Kral’a görev verdi. Hamza Hamzaoğlu ile yaşadığı soğuk savaş nedeniyle West Ham’dan aldığı teklifi değerlendirmeyi düşünen Burak Yılmaz, yönetimin “Satmıyoruz” açıklaması sonrası kulüpte kalmıştı. Taraftarlar, hafta içinde omuzundaki rahatsızlık nedeniyle bandajla çalışmalara çıkan Burak’ın 11’e dönmesiyle “Hocayla Burak arasında buzlar erimiş” şeklinde düşünüp, rahat nefes aldı. Ancak 58. dakikadaki değişiklik tabelası her şeyi tuz buz etti.

        BU KARAR BURAK’I GÜLDÜRDÜ!

        Hamzaoğlu, 2-1 yenik durumda olmalarına ve Burak’ın da sürekli gol aramasına rağmen Kral’ı 58. dakikada oyundan aldı. Bu sırada tribünlerden protestolar yükseldi. Uğultular eşliğinde Hamzaoğlu ıslıklanırken, Burak için de alkışlar koptu. Parmağındaki sargıyı çıkaran Burak, acı şekilde gülerek mimikleriyle bu karara tepki gösterdi. Elini uzatan hocasının yüzüne bakmadan, uzattığı ele dokunmakla yetindi.

        BAŞKAN ÖZBEK ÇOK RAHATSIZ

        Oyundan alınmasına içerleyen Burak Yılmaz’ın maçtan sonra çok üzgün olduğu, takım otobüsüyle gitmeyi tercih etmeyip eşiyle stattan ayrıldığı bildirildi. Yönetimin de Burak ile Hamza Hamzaoğlu arasındaki bu gerilimden büyük rahatsızlık duyduğu, ilk toplantıda konunun masaya yatırılacağı öğrenildi. Burak mevzusunun bir an önce tatlıya bağlanması gerektiğini düşünen Başkan Dursun Özbek’in, yakın çevresine “Durduk yerde kriz çıkarılıyor. Bu iş bir an önce çözülmeli” diyerek dert yandığı kaydedildi. Özbek’in taraflarla hafta içi bir araya gelmesi bekleniyor.

        'TAKIM OTOBÜSÜNE BİNMEK İSTEMEDİ' İDDİASI!

        Galatasaray'ın 2-1 yenildiği Osmanlıspor maçında, oyundan alınan Burak Yılmaz ile ilgili sürpriz bir iddia geldi.

        Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol'da dile getirilen iddiaya göre; oyundan alınan ve maç sonunu bekleyen Burak Yılmaz, takımının yenilgisi sonrası morali bozuk bir şekilde soyunma odasına gitti. Takım otobüsüne binmek istemeyen, aracıyla Türk Telekom Arena'dan ayrılmak isteyen ve morali oldukça bozuk olan Burak Yılmaz'ın gözlerinin dolduğu ifade edildi. Burak Yılmaz'ı stadyumun otoparkında Selçuk İnan ve Fuat Burak'ın sakinleştirdiği ve ikna ettiği kaydedildi.

        TWİTTER'DA GECEYE DAMGA VURDU: SEN GİDERSİN BURAK KALIR

        - Burak ile Hamza Hoca arasında yaşanan bir savaş var ama şu durumda kaybeden Burak olmaz.

        - Burak’ın çıkması teknikle taktikle bağdaştırılamaz. Hamza Hoca burada tavır koyduğunu belli etti.

        - Geçen hafta sözde hırs yapsın diye oynatmadın Burak’ı. Bu hafta gole ihtiyacın olduğu anda çıkarıyorsun. Ne yapıyorsun hoca?

        - Hamza egoları uğruna Burak’ı oyundan çıkarmıştır. n Böyle giderse sen gidersin ama Burak kalır. Aklını başına al...

        - Hamza Hoca dedik bağrımıza bastık, sanki elinde Suarez gibi forvet var da Burak’ı alıyorsun oyundan!

        - Umut dururken Burak’ın çıkmasına inanamıyorum.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa