Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Medicana Sivasspor kadrosunu yenilledi - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Teknik direktörler Roberto Carlos ve Sergen Yalçın yönetiminde geçen sezon beklentilerin uzağında bir performans sergileyerek ligi 15. sırada tamamlayan kırmızı-beyazlı ekipte, teknik heyetin raporu doğrultusunda yeni sezon öncesi 11 futbolcu takımdan gönderildi.

        "Yiğidolar", stoper Manuel Da Costa, Nijeryalı forvet John Utaka, sağ bek Abdurrahman Dereli, orta saha oyuncuları Hakan Arslan, Musa Sinan Yılmazer, Kadir Bekmezci, kaleci Deniz Öksüz ve sol bek Fatih Çiplak'ın yanı sıra geçen sezon kiralık olarak Sivasspor formasını terleten kaleci Ertuğrul Taşkıran, orta saha oyuncusu Aydın Karabulut ve stoper İbrahim Toraman'la yollarını ayırdı.

        Da Costa Olympiakos, Abdurrahman Dereli Balıkesirspor, Hakan Arslan Kasımpaşa, Musa Sinan Yılmazer Yeni Malatyaspor, Kadir Bekmezci Antalyaspor, Deniz Öksüz Sancaktepe Belediyespor ile anlaşırken kiralık olarak gelen futbolculardan Aydın Karabulut Bursaspor'a, Ertuğrul Taşkıran ise Fenerbahçe'ye döndü. Türk futboluna uzun yılar emek veren tecrübeli oyuncu İbrahim Toraman, futbolu bırakma kararı aldı. Kırmızı-beyazlı ekiple yollarını ayıran Nijeryalı forvet John Utaka ise şu ana kadar kendisine bir takım bulamadı. Defans oyuncusu Fatih Çiplak ise Giresunspor'a kiralık olarak verildi.

        Geçen sezon kırmızı-beyazlı formayı terleten kaleci Korcan Çelikay, defans oyuncuları Cicinho, Ziya Erdal, Ümit Kurt, İbrahim Öztürk, orta saha oyuncuları Aatif Chahechouhe, Adem Koçak, Burhan Eşer, İbrahim Akın, Mehdi Taouil ve forvet Batuhan Karadeniz'i kadrosunda tutan Medicana Sivasspor, hareketli geçen transfer döneminde 10 oyuncu transfer etti.

        Sivas ekibi, kadrosunu Yunanistan Süper Ligi'nin son gol kralı Jeronimo Barrales'in yanı sıra, Galatasaray'dan orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, Litvanyalı kaleci Ernestas Setkus, Kayseri Erciyesspor'un Ganalı defans oyuncusu John Boye, Kardemir Karabükspor'dan orta saha oyuncuları Yiğit İncedemir, Hakan Özmert, Erkan Kaş, Fenerbahçe'den forvet Beykan Şimşek, Kayseri Erciyesspor'dan orta saha oyuncusu Orhan Gülle, İspanyol forvet Daniel Abalo Paulos ile güçlendirdi.

        Yollarını ayırdığı 11 futbolcunun yerini yenileriyle dolduran Medicana Sivasspor, adeta kabuk değiştirdi. Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan kırmızı-beyazlı ekibin transferi noktaladığı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa