Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Galatasaray-Osmanlıspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Galatasaray Osmanlıspor maçı ne zaman, mücadele saat kaçta başlıyor? Sarı Kırmızılı ekip Süper Lig'e yeni katılan Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni sezona bomba transferler ile başlayan Galatasaray ev sahibi olduğu TT Arena'da Osmanlıspor'u konuk edecek.

        Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, sahasında Osmanlıspor ile karşılaşıyor. İlk hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan ve bekleneni veremeyip 2-2 berabere kalan Galatasaray, ligin yeni ekiplerinden Osmanlıspor karşısında sahasından galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

        Galatasaray-Osmanlıspor maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacağını merak eden izleyiciler, maçı bugün Lig Tv ekranlarından 21.45'de izleyebilecekler.

        Galatasaray-Osmanlıspor karşılaşmasının maç biletleri'nin satışı devam ediyor. Bilet fiyatları 45 TL ile 1000 TL arası değişen karşılaşma için taraftarlar, Passolig aracılığıyla ilgili satış birimlerinden biletlerini temin edebilecekler.

        GALATASARAY'DA KADRO TAM

        Galatasaray'da Osmanlıspor kadrosun'da geçirdiği ameliyat nedeniyle tedavisi süren Hamit Altıntop dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Takımda kalıp kalmayacağı uzunca bir süre tartışılan Felipe Melo'nun ise sözleşmesini uzatmasının ardından bu maç için akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

        HAMZAOĞLU AKÇAY'A KARŞI

        Hamza Hamzaoğlu, G.Saray’ın başında ilk lig sınavını o dönem Mustafa Akçay’ın çalıştırdığı eski takımı Akhisar’a karşı vermişti. Genç hoca, bu sezon TT Arena’daki ilk maçında bu kez Osmanlı’yı çalıştıran Akçay’a rakip olacak. İki hocanın daha önceki 3 buluşmasında da Hamzaoğlu kazandı.

        MUHTEMEL 11'LER

        GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Bilal, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak

        OSMANLISPOR: Ahmet, Hakan, Numan, Soro, Tiago, Musa, Ndiaye, Aminu, Erdal, Torje, Serdar

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa