Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Fenerbahçe, Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. HTSPOR Yazarı Bülent Yavuz mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır'ın performansını yorumladı - Çaykur Rizespor Haberleri

        Cüneyt Çakır kalitesindeki hakem için kolay bir maçtı. Ünlü hakemin zorlanmadığını gördük. Standart düdükler, disiplin uygulamasındaki kararlılık, oyuna hakimiyet ve maçın kontrolü açısından sırıtan hiçbir şey yoktu. Saha kötüydü. Yağmur da yağınca maç zorlu hale geldi.

        Hakemin dikkati ve gayreti önemli bir hataya fırsat vermedi. 31. dakikada Ahmet İlhan ceza alanı içerisinde kaleci Volkan’la karşı karşıya kalırken, kendisini yerde buldu. Burada Fenerbahçe kalecisinin kontrolsüz bir hareketi var. Her ne kadar temas görünmese de, Volkan’ın sağ dizinin pozisyonu, Ahmet İlhan’ın koşu yolunu engelliyor. Bu da kurala göre ‘ihlal’ demektir. Hakem tereddüt etmeden beyaz noktayı gösterdi. Kırmızı olmaz, sarı kart yeterliydi. Volkan’ın cılız itirazları adettendi. Hakem Cüneyt Çakır değil, başka bir hakem de olsa penaltıyı verirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa