Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen: ''Abartmıyorum...'' - Fenerbahçe Haberleri

        İlk devresi 1-0'lık skorla üstün noktalayan Sarı-Lacivertliler'in ortaya koyduğu futbol Dilmen'i de şaşırttı. Kelimelerini seçmekte zorlanan Türk futbolunun efsanesi, "Abartmıyorum, ben yıllardır böyle kötü bir Fenerbahçe görmedim" ifadesini kullandı.

        NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol adlı programda konuşan Dilmen, "Futbol enteresan bir oyun. Geçen hafta herkes penaltı olayını konuşmuştu. Hikmet hoca geçen haklıydı, şimdi haksız. Haklıyken haksız oldu. Öndeki oyuncular 10 tane faul yapmış. Bu oyun karakterini de gösteriyor. Van Persie çalım attı, hafif dokundu. Volkan pozisyonunda hakeme itiraz etmesi haklı ama Ahmet penaltıyı aldı. Dünyada her hakem o pozisyona penaltı verir. Gol dakikasına kadar Rize'nin kalecisini hiç görmedim. Bir seremonide gördüm bir de golde gördüm. Kötü değil, Fenerbahçe oynamıyor da... Oynamadan 1-0 galipler. Kendisine gelmesi lazım. Van Persie müthiş bir gol attı. Fenerbahçe forması ile attığı iki gol de özel oyuncuların atacağı goller. Girecek oyuncu Ozan veya Alper olacak. Orta sahada topla gidecek oyuncu lazım" dedi.

        ''İLK YARI FENER'İN İMDADINA YETİŞTİ''

        Usta yorumcu, bir benzetme ile de ilk yarıdaki Fenerbahçe'nin durumunu şu sözlerle özetledi: Nakavt olmak üzere olan boksörün imdanına gong yetişir ya, devre Fenerbahçe'nin imdadına yetişti.

        ''RUS RULETİ GİBİ''

        Rıdvan Dilmen, 1-1'lik skorla biten maç sonrasında yayınlanan programda ise "Antrenörleri kutlarım değişikliklerle ilgili. Özellikle Pereira'nın maçı analiz edip oyuncularıyla izlemesi gerek. Pereira devrede 4-5-1'e dönerek doğru iş yaptı. Alper'i oyuna almak doğru hamleydi. Fenerbahçe oynayabildiği en iyi maçlardan birini oynadı. İkinci yarı kaybeden Fenerbahçe'yi beğendim, ilk devre kazanan Fenerbahçe'yi hiç beğenmedim. Siyahla beyaz kadar farklıydı. Fenerbahçe kaleye gidemezken sürpriz bir golle öne geçti. Pereira doğru hamle yapmasına rağmen 2. yarıyı kaybetti. Uzatma anlarında iki takım da galibiyeti alabilirdi. Rus ruleti gibi oldu. Genel anlamda adil bir sonuç oldu" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa