Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor'da geçtiğimiz haftanın ardından bir penaltı hadisesi daha yaşandı - Çaykur Rizespor Haberleri

        Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor ile oynadığı mücadelenin 31. dakikasında yaşanan penaltı pozisyonu dikkat çekti.

        1-0 geride olan Rizespor, Ahmet İlhan'ın ceza alanı içinde yerde kalması ile penaltı kazandı ve Cüneyt Çakır Volkan Demirel'e sarı kart gösterdi.

        Bu kararın ardından gözler Leonard Kweuke'ye döndü. Geçtiğimiz hafta Hikmet Karaman'ı dinlemeyerek penaltıyı atan ve hocasına yaptığı hareketlerle bütün hafta gündeme oturduktan sonra ceza alan Kweuke, bu sefer de Karaman kendisine 'sen at' diye işaret etmesine rağmen topu takımın 1. penaltıcısı Deniz'e verdi. Kweuke'nin bu hareketi sonrasında tribünler golcü oyuncu lehine tezahüratlarda bulundu.

        Deniz Kadah'ın yaptığı vuruşu ise Volkan Demirel kurtardı ve Fenerbahçe 1-0 üstünlüğünü korumuş oldu.

        DAHA ÖNCEDE AYNISINI YAPTI

        Geçen sezon Bursaspor ile oynanan maçta Leonard Kweuke, yine hocasının izni olmadan penaltı kullanmıştı. Penaltıyı noktasının başına geçen Leonard Kweuke, topu ağlara gönderemeyince ilk kriz o zaman gerçekleşmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa