Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Ertuğrul Sağlam: ''Gereksiz risk aldık'' - Futbol Haberleri

        Bursa Atatürk Stadı'ndaki maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, şehit ailelerine başsağlığı dileyen Sağlam, "Bana göre ülkemizin en önemli gündemi pırıl pırıl insanların, gencecik kardeşlerimizin alçakça saldırılar sonrası şehit olmasıdır. Bütün şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

        İlk haftada Trabzonspor deplasmanında alınan yenilgiyi unutup, gelecek haftalar için moral bulmayı hedefledikleri maçta, ilk yarıda çok üretken olamadıklarını ancak ikinci yarıdan itibaren oyunun temposunu arttırdıklarını anlatan Sağlam, şunları söyledi:

        "Skoru kendi lehimize çevirecek pozisyonlar ürettik ama değerlendiremedik. Son dakika gereksiz bir riskle, açıkçası kendimize yakışmayacak gol yedik ve yenildik. Bu mağlubiyete mazeret olacak bazı şeyleri gösterebilirsiniz ama bizim bugün kazanmamız gerekiyordu. Ben geleceğe iyimser bakıyorum."

        GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

        Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Geçen hafta Kasımpaşa'ya 45 dakikasını 10 kişi oynadıkları maçta yenilerek lige puansız başladıklarını anımsatan Topçu, Bursaspor karşılaşmasına mutlak puan parolasıyla çıktıklarını vurguladı.

        Topçu, maçın oldukça zevkli geçtiğini, iki takımın da pozisyonlar ürettiğini belirterek, "Çok ihtiyacımız olan 3 puan kazandık. Futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün benim teknik direktör olarak ikinci maçım ve kazandığım ilk 3 puan" değerlendirmesinde bulundu

        Ertuğrul Sağlam'ın bir dönem yardımcı antrenörlüğünü yaptığının anımsatılması üzerine Topçu, şöyle devam etti:

        "Benim doğum yerim Bursa. Buraya gelmek benim için gurur verici bir olay. Bursaspor iyi bir takım. Ertuğrul Sağlam da bana göre Türkiye'nin en değerli teknik direktörlerinden biri. Anadolu takımını şampiyon yapmış başka bir teknik adam yok. Bu akşam Bursaspor da galip gelebilirdi."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa