Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş'a gol atan Erkan Zengin: Daha hızlısı var mı? - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Erkan Zengin küllerinden yeniden doğdu... Geçen sezon devre arasında transferi Fenerbahçe ile Trabzon arasında yarışa dönen Erkan’da mutlu sona ulaşan Fırtına olmuştu... Ancak Erkan ikinci yarıda beklentileri karşılayamamış, büyük eleştiriye uğramıştı. Yine sezonla birlikte Erkan bu tepkilere sahada yanıt vermeye başladı.. Bursa maçında ‘topuğuyla’ Fırtına’yı uçuran Erkan, dün Beşiktaş önünde de galibiyet golünü atıp Bordo-Mavililer’i Olimpiyat’ta zafere taşıdı.

        Takım olarak inanılmaz oynadıklarını belirten Erkan, “Bütün hafta konuştuklarımızın hepsini uyguladık. Beşiktaş geçen hafta Mersin’e karşı ara paslarla çok iyi geliyordu. O araları dar ettik, kapattık. O yüzden çok gelemediler. Biz de çok iyi çıktık kontraya. Tam istediğimiz gibi oynadık” diye konuşu. Canlı yayında şutunun hızı sorulan Erkan, “110 kilometre” olarak tahmin etti. Daha sonra şutunun hızının 133 kilometre olduğunu görünce, “Ben rakamları pek bilmiyorum. Hızlı mı yavaş mı? Bundan daha hızlısı oluyor mu?” diye konuştu.

        ETO’O 131’DE KALDI

        İlk hafta Eto’o’nun Başakşehir’e attığı golde top 131 kilometre hızla ağları bulmuştu. Hız ölçümlerinin tarihi Türkiye’de çok yeni... Trabzon’un eski futbolcusu Malouda’nın, 2013-14 sezonunun ikinci haftasında Rize’ye attığı gol, 134 kilometreyle ilk sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise Türk takımlarından G.Saraylı Sneijder’ın geçen sezon Arsenal’e attığı golde topun hızı 156 kilometreye kadar çıkmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa