Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Süper Lig'de ikinci hafta karşılaşmaları bugün oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla devam ediyor. Henüz ikinci haftada oynanacak olan derbi karşılaşma için her iki taraf da hazırlıklarını tamamlamak üzere son hazırlıklarını yapıyor.

        Beşiktaş-Trabzonspor maçının hangi kanalda ve saat kaçta olduğunu merak eden izleyiciler, Olimpiyat stadında oynanacak olan bu maçı 21:45'de Lig Tv ekranlarından izleyebilecek.

        Beşiktaş-Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri şöyle;

        BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Motta, Oğuzhan, Quaresma, Atiba, Gökhan, Olcay, Cenk

        TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa, Medjani, Constant, Okay, Mbia, Yusuf, Özer, Erkan, NDoye

        SAAT: 21.45

        YAYIN: Lig TV

        HAKEM: Ali Palabıyık

        İSTATİSTİKLERE GÖRE BEŞİKTAŞ ÜSTÜN

        Spor Toto Süper Lig'de 121'nci kez karşılaşacak olan iki takım arasında oynanan karşılaşmalardan 49'ndan Beşiktaş, 41'nden ise Trabzonspor galibiyetle ayrılmayı başarmıştır. 30 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın evinde oynadığı Trabzonspor maçı istatistiklerine bakacak olursak, 59 maçın 31'nde Beşiktaş, 11 'nde ise Trabzonspor galip gelmiş, 17 maçta ise birbirlerine üstünlük sağlayamamışlardır.

        FORM GRAFİKLERİ BEŞİKTAŞ DİYOR

        İki takım lig tarihinde 84 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların 32'nde Beşiktaş, 31'nde ise Trabzonspor galip gelmeyi başardı. Ayrıca Beşiktaş, ligde Trabzonspora karşı oynadığı son yedi maçın üçünü kazanmış, dört karşılaşmada ise berabere kalmıştır. Beşiktaş,Trabzonsporla karşılaştığı son beş karşılaşmadır kalesinde sadece bir gol görmüştür. Trabzonspor ise deplasmanda oynadığı son altı lig maçının yalnızca birini kazanabilmiştir.

        BEŞİKTAŞ SON ANTRENMANINI TAMAMLADI

        Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, pas çalışmalarının ardından taktik idmanı yaptıkları belirtildi.

        Siyah-beyazlı ekipte tedavisine devam edilen Dusko Tosic'in, çalışmada yer almadığı ifade edildi.

        Beşiktaş takımı, idmanın ardından tesislerde kampa girerek Trabzonspor maçını beklemeye başladı.

        TRABZONSPOR İSTANBULA GELDİ

        Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Kafile antrenman'ın ardından Beşiktaş müsabakası için İstanbul'a hareket etti. Trabzonspor kafilesini Atatürk Havalimanı'nda taraftarlar tezahüratlarla karşıladı. Trabzonspor daha sonra kampa gireceği otele hareket etti.

        METRO VE MARMARAY SEFERLERİ UZATILDI

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Ulaşım birimi, Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması nedeniyle Metro ve Marmaray seeferlerinde düzenleme gerçekleştirdi. İBB Ulaşım, taraftarların evlerine ulaşımlarını kolaylaştırmak adına M1, M2, M3, M4 ve Marmaray hatlarında seferleri 02:00'ye kadar uzattığını duyurdu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa