Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir'e karşı alınan galibiyeti değerlendirdi - Kasımpaşa Haberleri

        Rıza Çalımbay, maçın ardından şunları söyledi:

        "Önce özel bir şey söyleyeyim. Bugün öğlene kadar hastanedeydim. Kızım doğum yaptı. Mila bizim ailemize katıldı ve Doğu vardı. Galibiyeti ikisine hediye ediyorum. Mila bizim için bugün sevinç kaynağı oldu. Uğurlu geldi. Hepsini de çok seviyorum. Galibiyete gelecek olursak iyi mücadele ettik. İlk yarı zaman zaman çok iyi oynadık. İkinci yarı istediğimiz gibi oynamadık. Bizim takımımız bu değil. Daha iyi olmamız gerekiyor. Karşımızdaki takım iyi bir takım. Onların da gücü bu değil. Pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor. Mücadele olarak çok iyiydik. Bizim daha çok pozisyonlarımız var. Düzeltmemiz gereken çok şey var. Ama ligin başı... Gençlerbirliği'ni de atlatırsak ara bizim için çok iyi olacak. Alabilirsek 1-2 takviye daha yapabiliriz. Alamazsak da arkadaşlarımız var.

        Yüzde 60'ımızla oynadık. En kötü yüzde 30 daha koymamız gerekiyor. Pas yüzdelerimizi çoğaltıp, ileride top tutmamız gerekiyor. Defansımızı tebrik ediyorum, çok iyiydiler. Pas işini ve ileride çoğalma işini halletmemiz gerekiyor."

        BASIN TOPLANTISI

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i 1-0 yendikleri maçta, iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çalımbay, rakipleri karşısında ilk yarıda daha iyi oynadıklarını belirterek, "İyi bir galibiyet aldık. Eğer ileride top tutabilseydik, yardımlaşmayı biraz daha iyi yapabilseydik, bugün maçı çok daha iyi bir şekilde kazanırdık" dedi.

        Medipol Başakşehir'in ikinci yarıda kendilerine baskı kurduğunu kaydeden Çalımbay, "Mücadele yönünden takımımı tebrik ediyorum. Özellikle defans arkadaşlarımız hatasız oynadılar. Medipol Başakşehir baskı kursa da net pozisyonlar vermedik. Bizim girdiğimiz pozisyonlar vardı az da olsa ama onları değerlendiremedik. Oyunumuzu kesinlikle geliştirmemiz, pas yüzdesini artırmamız gerekiyor. Yeni bir takımız. Tabii ki zaman gerekiyor" şeklinde konuştu.

        Ligde gelecek hafta Gençlerbirliği'yle karşılaşacaklarını anımsatan Çalımbay, "Bizim için çok önemli bir maç. İnşallah o maçı da iyi bir şekilde bitirebilirsek, milli takım arasında bütün hatalarımızı düzelteceğiz. Çünkü hep böyle oynarsak maç kazanmamız zorlaşır ama eksik olan yönlerimizi biraz daha geliştirirsek, o zaman daha iyi bir duruma geliriz" değerlendirmesinde bulundu.

        Rıza Çalımbay, kızının doğum yaptığını da dile getirerek, alınan galibiyeti torunlarına armağan etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa