Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Trabzon ve Rize emniyeti Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı öncesi alarma geçti - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Enis YILDIRIM

        Fenerbahçe için Trabzon ve Rize emniyeti alarma geçti... Yarınki Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçından çok, 4 Nisan 2015’te Rize dönüşünde Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde yaşanan silahlı saldırının tedirginliği devam ediyor. Maç öncesinde alarma geçen iki kentin polisi, geniş güvenlik önlemleri alınmasını kararlaştırdı. Trabzon Havalimanı’na bugün inecek olan Fenerbahçe kafilesi için önce havalimanı çevresinde ardından Rize yolu güzergahında geniş güvenlik önlemleri alınacak. Yarın oynanacak olan maç sonrasında Fenerbahçe kafilesinin gece yolculuk yapmasına izin verilmeyecek. Fenerbahçe kafilesinin maçtan sonra otele döneceği ve pazartesi sabahı kentten ayrılacağı belirtildi.

        İKİ POLİS MÜDÜRÜ RİZE’YE GELİYOR

        Bu arada TFF’nin, maçta görevlendirdiği 3 temsilciden ikisinin polis şefi olduğu ortaya çıktı. Güvenliği sağlayan temsilcilerden Bülent Kantar’ın Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde, Mehmet Yavuz’un ise Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olduğu öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa