Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Samuel Holmen'in Torku Konyaspor'a kiralandığını borsaya bildirdi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, İsveçli futbolcusu Samuel Holmen'in sezon sonuna kadar Torku Konyaspor'a kiralandığını borsaya bildirdi.

        Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Sözleşmesi 31.05.2016 tarihinde sona erecek olan profesyonel futbolcumuz Samuel Tobias Holmen'in 2015-2016 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Konyaspor Kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.

        Fenerbahçe'nin 2013-2014 sezonu öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon da Bursaspor'da kiralık olarak görev yapmıştı,

        "HOLMEN'İN TAKIMA FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUZ"

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Fenerbahçe'den kiraladıkları Samuel Holmen'in, takıma faydalı olacağına inandığını belirterek, "Taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun" dedi.

        Baydar, Fenerbahçe ile her konuda anlaştıklarını ve Holmen'i kadrolarına kattıklarını söyledi.

        Holmen'in geçen sene Bursaspor'da iyi performans sergilediğini ifade eden Baydar, "Holmen, Aykut hoca ile çalışmak istedi. Birçok kulüp bünyesine katmak istemesine rağmen Torku Konyaspor'u tercih etti. Orta sahada böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Holmen ile de bu mevkiyi doldurmuş olduk. Holmen'in takıma faydalı olacağına inanıyoruz. Taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

        Öte yandan Holmen'in yarın Konya'ya geleceği ve takıma katılacağı bildirildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa