Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Ertuğrul Sağlam'dan Stoch açıklaması - Futbol Haberleri

        Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch'un transferinde sona gelindiğini söyledi.

        Transferler konusunda bilgi veren Sağlam, şunları kaydetti:

        "Bugün Stoch ile beraber bir başka arkadaşımızın da transferinin sonlanması için çalışmalar yapıyoruz. Stoch ile ilgili ufak pürüzler var. İnşallah öğleden sonra son görüşmeyi yapıp, gereken prosedürleri halledeceğiz. Bu prosedürlerin halledilmesi halinde Stoch transferini akşam bitirebiliriz. Takımda sürekli oynayan oyuncuların ayrılması ve yeni oyuncuların takıma dahil olması kolay değil. Dünyanın her yerinde takımlar böyle durumlarda süre istiyorlar. Her şeyin istediğimiz gibi gitmesi halinde bugün transferleri sonlandırmayı düşünüyoruz. Bundan sonra bu kadronun birbiriyle uyumu ve adaptasyonunu sağlayacak çalışmalara yoğunluk vereceğiz."

        Sağlam, geçen hafta 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçıyla ilgili oyuncularının ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ancak kazanabilecekleri bir maçtan elleri boş döndüklerini belirtti.

        Trabzonspor maçını bir kenara koyup, Gaziantepspor karşılaşmasına konsantre olduklarını ifade eden Sağlam, "Gaziantepspor ile taraftarımızın önünde sezon açılışını yapacağız. Yeni gelen ve kadroya sonradan dahil olan futbolcularımız var. Bugün bir arkadaşımız daha gelecek. Çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

        Sağlam, Gaziantepspor maçında taraftarların oluşturacağı güzel atmosferde, keyifli bir karşılaşma oynayarak sezonun ilk galibiyetini almak istediklerini vurgulayarak, "Taraftarın gururla izleyeceği, kazanırken de kaybederken de herkes tarafından alkışlanacak, gerek saha içi gerek saha dışı prensipleri, davranışları ve söylemleriyle de herkesin parmakla gösterdiği bir takım olacak. Bu konuda tavizimiz olmamıştır. Şu anda Türk futbolunda öne çıkarılması gereken konu da budur. Gaziantepspor maçı kolay olmayacak. Her hafta performansı artan ve iyi bir yere gelen takım olacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

        DZSUDZSAK GAZİANTEPSPOR MAÇINDA OYNAYACAK

        Sağlam, bir gazetecinin, "Yeni transfer Balazs Dzsudzsak Gaziantespor maçında oynayacak mı?" sorusuna, "Şu anda Dzsudzsak'ın oynamaması için bir olumsuzluk yok. Kendisi de hazır durumda. Allah bir kaza bela vermezse oynatmayı düşünüyoruz" yanıtını verdi.

        Şener Özbayraklı ve Fernandao'nun kendisinin Bursaspor takımının başına gelmeden anlaşma yaptıklarını hatırlatan Sağlam, şöyle devam etti:

        "Bellucshi ile görüşmede ben de vardım. İkna oluyor gibi olmuştu ama sonradan gelmedi. Takımında da hala oynayamıyor, lisansı çıkmadı. Bu oyuncuları takımımızda tutalım, çok fazla fire vermeyelim dedik. Şunu gördük ki bu arkadaşlarımızın yeni takımları ile imza atarken de bunu açıkça dile getirdiler, 'Olmak istedikleri ve mutlu oldukları yerdeler' diye açıklama yaptılar. 'Mukavelelerimizi iyileştirelim, sözleşmelerinizi yenileyelim' dedik ama ısrarla Bakambu da dahil Bursaspor'da oynamak istemediklerini söylediler. Bunun birçok sebebi olabilir. Bir takımda oynamak istemeyen oyuncuyu zorla tutamıyorsunuz, tutmamak da lazım. Onlar gittiler. Onların yerine yeni takviyeler yapmak istedik. Sonuçta bu değişimler, istemeyerek de olsa yaşandı. Sayı olarak fazla bir değişiklik oldu. Bunun sıkıntıları olacak ama ben yürekten inanıyorum, bu ekip çok iyi bir takım olacak. Aldığımız oyuncular da çok kaliteli, kariyerli ve karakterli oyuncular."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa