Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Pereira, son anda fikir değiştirdi, Atromitos maçını tribünde izlemekten vazgeçti - Fenerbahçe Haberleri

        Teknik direktör Vitor Pereira’dan ilginç yöntem... Shakhtar Donetsk ile oynanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçında oyundan atılan Portekizli çalıştırıcı UEFA tarafından 2 maç cezaya çarptırılmıştı. Bu cezanın ilk maçını Atromitos deplasmanında çeken Pereira mücadeleyi kamp yapılan otelde takip etti.

        İlk başta herkes tarafından tepki gören bu davranışın nedeni daha sonra ortaya çıktı. Genç çalıştırıcının stada gidip tribünden kulübeye taktik vererek bir ceza daha almamak için böyle davrandığı ortaya çıktı. Pereira’nın televizyondan maçı izlerken kulübede bulunan yardımcılarıyla irtibata geçtiği ve gerekli taktikleri verdiği ortaya çıktı. Vitor Pereira’nın otelde kalmasıyla ilgili olarak yardımcı antrenör Filipe Almeida ise “Hocamız sahada olmak isterdi ama bu mümkün değildi. Kendisi takımı maça hazırladı. Hocamız, teknik heyetine güvendi ve kararında başarıya ulaştı” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa