Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Robin van Persie'nin Atromitos'a attığı golle Avrupa'da 100. deplasman golü sevincini yaşadı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Robin van Persie'nin 89. dakikada attığı golle Atromitos'u 1-0 mağlup etti. Robin Van Persie, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü kaydederken bu golün farklı bir anlamı da vardı.

        Atromitos maçından önce Avrupa kupalarında oynadığı 98 deplasman maçında 99 gol bulan Fenerbahçe, Van Persie'nin sayısıyla 100 gole ulaştı.

        Hollandalı yıldız, son golünü Manchester United formasıyla 11 Şubat'ta Burnley'e atmıştı.

        "GOL POZİSYONUNDA VÜCUDUMU KULLANDIM, FAUL DEĞİLDİ"

        Robin van Persie, maçın ardından şöyle konuştu:

        "Ortada geçen bir maçtı. İlk yarıda 4-5 şans bulduk ama golü bulamadık. Gol yememek önemliydi. Maçın sonunda da açıkçası biraz şanslıydık, golü bulduk. Gol pozisyonunda vücudumu, omzumu kullandım. Akıllı bir şekilde kullanmak gerekir bazen. Hakemin doğru karar verdiğini düşünüyorum. Futbolda bazen vücudunuzu böyle kullanırsınız, ben de bunu yaptım. İyi bir skor aldık. Kapı sonuna kadar açık. 0-0 bile çok iyi bir sonuç olacaktı. Harika bir sonuç aldık bence. Yolun yarısında olduğumuzu bilmemiz gerekiyor, daha yarısını kat etmemiz gerekiyor."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa