Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Senegalli savunmacı Papy Djilobodji'nin transferinde sona yaklaştı - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Transfer sezonunun hızlı takımlarından Trabzonspor, Senegalli 1.93’lük dev stoper Papy’nin transferinde sona yaklaştı.

        Bordo-Mavililer’in Papy’nin dışında ayrıca bir stoper ve bir de kanat oyuncusunu daha kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Uğur Demirok ile yollarını ayırma kararı alan yönetim, stoper için uzun süredir peşinde olduğu Papy ile büyük ölçüde anlaştı.

        Nantes ile küçük pürüzlerin çözüme kavuşmasının ardından imzaların atılacağı belirtildi. Senegal Milli Takımı’nda da oynayan Papy’nin aradıkları tipte stoper olduğunu belirten Sportif Direktör Süleyman Hurma, “Nantes’la küçük pürüzler kaldı. Normalde salı günü Trabzon’a getirmeyi planlıyorduk” dedi.

        Hurma, 27 yaşındaki oyuncuyla en geç cumartesi günü imzayı atacaklarını söylerken, stopere ve kanat bölgesine bir oyuncu daha alacaklarını sözlerine ekledi.

        SAVUNMADA GEÇİT VERMİYOR

        Kariyerinin büyük bölümünü Fransa 1. Ligi ekiplerinden Nantes’ta geçiren Papy Djilobodji, 1.93’lük boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. 6 sezon formasını giydiği Nantes’ta 175 maça çıkan Senegalli savunmacı bu karşılaşmalarda 10 gole imza attı. Geride bıraktığımız sezon Fransa 1. Ligi’nde 31 maça çıkan Papy, Nantes’in ligin en az gol yiyen takımlarından biri olmasında büyük katkı sağlamıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa