Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester United'ın yeni transferi Memphis Depay göz kamaştırıyor... - Futbol Haberleri

        Manchester United’ın sezon başında 28 milyon Euro karşılığında PSV Eindhoven’dan renklerine bağladığı Memphis Depay, takımının Şampiyonlar Ligi Play-off turundaki Club Brugge karşılaşmasında oynadığı futbol ve attığı gollerle adeta devleşti ve 3-1’lik galibiyette başrol oynadı.

        Geçmişte, Kırmızı Şeytanlar’ın efsane futbolcuları Eric Cantona, David Beckham ve Cristiano Ronaldo’nun terlettiği 7 numaralı formayı sırtına geçiren genç Hollandalı, ManU menajeri Louis van Gaal’ın güvenini ve beklentilerini boşa çıkarmadı.

        Maç sonrası İngiliz taraftarlardan büyük alkış alan Depay’in, ‘Rüyalar Tiyatrosu’ sakinlerini; en son CR7 ile coştuğu, lig ve Avrupa şampiyonlukları yaşadığı, hasretle beklediği o güzel günlerine kavuşturup kavuşturmayacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

        DÜNYA KUPASI’NDA YILDIZLAŞMIŞTI

        Kırmızı Şeytanlar’ın genç yıldızı Memphis Depay, geçtiğimiz yaz Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda oynadığı futbolla adından söz ettirmişti.

        Portakallar’da 4 maçta görev alan 21 yaşındaki yıldız, ilk tur gruplarındaki Avustralya karşılaşmasında 1 gol, 1 asistlik performans sergilerken, Şili maçında da ağları havalandırmıştı.

        "MEMPHIS'İ ÖPMEK İSTİYORUM"

        M.United menajeri Louis van Gaal, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında gösterdiği performansla tur kapısının aralanmasında başrol oynayan Memphis

        Depay’e maç sonrasında övgüler yağdırdı.

        Hollandalı futbolcunun maçın yıldızı olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, “Memphis’i öpmek istiyorum. Çünkü 2 gol atıp, 1 de asist yaptığınız zaman kahraman olursunuz. Maç 2-1 bitseydi de rövanşta takımıma güvenim tamdı. Yine de 3. gol bizi çok rahatlattı’’ dedi.

        Maçın kahramanı Memphis ise henüz turu geçmediklerini vurgularken, “İlk maçımda 2 gol attım ve maçı kazandık. İyi bir sonuç fakat daha her şey bitmedi” şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa