Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Taraftarların öfkesi bitmiyor! - Beşiktaş Haberleri

        Yaklaşık 40 siyah-beyazlı taraftar, bu akşam Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri önüne gelerek, başta teknik direktör Ertuğrul Sağlam olmak üzere başkan Yıldırım Demirören, yönetim ve futbolculara tepki gösterdi.

        Tesislerin önünde toplanan taraftarlar, ellerinde taşıdıkları ''Sesimizi duyan var mı?'' yazılı pankartı tesisin kapısına astı. Daha sonra Ertuğrul Sağlam'ın Metalist Kharkiv maçının ardından düzenlediği basın toplantısında söylediği ''Hayat devam ediyor'' cümlesini tezahüratlarla yineleyip, Sağlam'ı protesto eden taraftarlar, ''Sağlam istifa'', ''Sağlam batıyoruz'' şeklinde bağırdı.

        Taraftarlar, ayrıca futbolculara da tepki gösterirken, ''Formayı çıkarın çıplak oynayın'' deyip, Gökhan Zan için ise ''Refakatçi Gökhan'' diye tezahürat yaptı. Eski futbolcuları Pascal Nouma'yı unutmayan siyah-beyazlılar, bu futbolcunun lehine tezahüratlar yaparak, eski günleri andı.

        Siyah-beyazlı taraftarlar, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e de tepki gösterirken, ''Yeter Yıldırım Demirören'', ''Yönetim istifa'', ''Sinan Engin istifa'' tezahüratlarında bulunup, tepkilerini dile getirdiler.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa