Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Pierre ve Ümit Dilara için sahadaydı! - Futbol Haberleri

        Hollanda'nın Breda şehrinde Dilara'ya destek için oynanan dostluk maçı, ünlü futbolcuları biraraya getirdi.

        Başta Ümit Özat olmak üzere birçok ünlü futbolcunun katılımıyla gerçekleşen ve geliri 3 yaşındaki gurbetçi Dilara'nın tedavi masrafları için yapılan dostluk maçına Hollandalı aileler de küçük yaştaki çocuklarıyla katıldı. Baba Murat Çevik ve Hollandalı eşi Birgitte'in diğer çocuklarıyla hazır bulunduğu maç öncesinde hatıra fotoğrafları çekildi. Hollanda'da yaşayan gurbetçi Murat Çevik'in kızı 3 yaşındaki Dilara'nın tedavi masrafları için düzenlenen dostluk maçı Hollanda'nın Breda kentinde yapıldı.

        Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk tarafından düzenlenen organizasyona başta Ümit Özat olmak üzere dünyaca ünlü futbolcular katıldı. Breda'nın Heksenwiel Kulübü'nde karma Türk takımına karşı oynayan ünlü futbolcular arasında Uğur Yıldırım, Aron Winter, Geert Bruselers gibi isimler yer aldı. Hooijdonk, maç öncesinde minik Dilara'yı kucağına alıp sevdi. 6-2'lik skorla ve ünlülerin galibiyetiyle son bulan maçın 3 golünü Pierre Van Hooijdonk kaydetti.

        Maç sonrasında eğlence, dans ve yemek ikramı yapılırken tüm program boyunca kameralardan uzak kalmaya özen gösteren Ümit Özat, basın mensuplarının röportaj teklifini kabul etmedi.

        Pierre Van Hooijdonk, Dilara'nın ailesiyle tanıştıklarını belirterek, "Dilara'ya destek için yola çıktım. Türkiye'de de böyle bir dostluk ve dayanışma maçına çağırılsam seve seve ben de destek veririm" dedi.

        Dilara'nın rahatsızlığından duyduğu üzüntüyü dile getiren Uğur Yıldırım da, "Hastalık kolay bir şey değil. İnşallah hem moral hem de para desteğimiz olmuş olur. Hooijdonk, Ümit Özat abiyi de Fenerbahçe'den tanıyor. Böyle bir girişimi takdire şayan. Elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

        Uğur Yıldırım, Sivasspor ile ilgili sorular karşısında ise, "Ben Sivasspor'dan kopalı çok oldu. Ancak küskün ya da kırgın değilim. Sivas'a başarılar diliyorum. Başaracağına da inanıyorum" ifadelerini kullandı.

        Baba Murat Çevik ve anne Birgitte ise, "Böyle bir programdan haberimiz yoktu. Hooijdonk çok duyarlı davrandı. Çocuğumuzun bu hali bizleri çok üzüyor ama Dilara'dan umutluyuz. Her şeyin farkında. Bu olanların kendisi için yapıldığını biliyor. Tedavisi için önce Allah'tan, sonra duyarlı insanlardan destek bekliyoruz. Allah, kimsenin başına böyle bir dert vermesin. Tüm katılımcılara, Hooijdonk'a ve Ümit Özat'a çok çok teşekkür ediyoruz" dediler.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa