Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor "G.Saray'ın defansında sorun var" - Futbol Haberleri

        Samet Aybaba, 5 Ekim Pazar akşamı Galatasaray ile yapacakları maç öncesi, ''Bireysel yetenekli oyuncuları fazla olan bir takımla mücadele edeceğiz'' dedi.

        Aybaba, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, pazar akşamı Atatürk Stadı'nda yapılacak karşılaşmada kazanan taraf olmak istediklerini belirterek, ''Bireysel yetenekli oyuncuları fazla olan bir takımla mücadele edeceğiz. Bizim takımımızda da bu tür oyuncular var. Kollektif futbol oynayabilirsek, bazı şeyleri sahaya yansıtabiliriz. Kazanan taraf olmak istiyoruz. Şehir ve takım bunu istiyor. Taraftarlarımızın desteğini de bekliyoruz'' diye konuştu.

        Aybaba, bir gazetecinin ''Galatasaray karşısında nasıl bir sistemle oynayacaksınız?'' sorusuna, ''Bizim de kendimize göre bir sistemimiz var. Kendi sistemimizle, alan savunmasıyla takım olarak hücum edeceğiz'' yanıtını verdi.

        Galatasaray'ın dün akşam İsviçre temsilcisi AC Bellinzona ile yaptığı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında 2 oyuncusunun sakatlandığının hatırlatılması üzerine Aybaba, ''Galatasaray'da sakatlar önemli değil. Cok oyuncuları var'' dedi.

        Aybaba, ligin ilk 5 haftasında alınan sonuçların ardından Bursa'da birlik ve beraberliğin yakalandığına dikkati çekerek, ''Bursaspor'da birşeyleri yakaladık. Biz mutluyuz, basın mutlu, şehir mutlu. Bunun devamını getirmek istiyoruz. Bu maçı kaybetmemek için elimizden geleni yapacağız. İyi sonuç alalım ki şehirde, bizde ve sizdeki mutluluk devam etsin'' diye konuştu.

        -''İKİ TAKIMIN DA DEFANSINDA SORUN VAR''-

        Aybaba, savunmada bir sorun yaşandığıyla ilgili yöneltilen soruyu, ''Her iki takımda da bu sıkıntı var. Defansında sorun olan iki takım mücadele edecek'' diye yanıtladı.

        Aybaba, yeşil-beyazlı taraftarların maçın biletlerine gösterdiği yoğun ilginin çok güzel olduğunu vurgulayarak, ''Taraftarların ilgisinin büyük olması güzel. Benim de tuttuğum takım 5 maçta iyi sonuçlar alırsa, ben de sabah erkenden bilet almak için sıraya girer beklerim. Takımda ve şehirde birliktelik var. Bu, sonuna kadar gitmeli. Bütün çalışmalarımız bunun için'' diye konuştu.

        Ligin ilk 5 haftasında 4 gole imza atan genç oyuncu Sercan Yıldırım'ı kimi Avrupa takımlarının izlediklerinin hatırlatılması üzerine Aybaba, ''Ama kendisinin eksikleri var. Çok çalışmalı, bu eksiklerini gidermeli. Tabii ki bir oyuncunun takip edilmesi mutluluk verici'' dedi.

        Aybaba, Galatasaray maçının ardından birkaç yeşil-beyazlı oyuncunun milli takıma çağrılabileceğini umduğunu da sözlerine ekledi. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa