Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Timsah zirveye göz dikti! - Futbol Haberleri

        Yusuf Şimşek, yeşil-beyazlıların transferin son günü kadrosuna dahil ettiği Brezilyalı oyuncu Fabricio Melo ile Bursaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı Bursastore Altıparmak mağazasında imza gününe katıldı.

        Yeşil-beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği imza gününün ardından basın mensuplarına açıklama yapan Şimşek, pazar akşamı Bursa Atatürk Stadı'nda zorlu bir maça çıkacaklarını belirtti.

        Şimşek, tüm kentin bu maça odaklandığına dikkati çekerek ''Galatasaray maçını kazanarak ligin zirvesine yerleşmek istiyoruz. Bu maçı müthiş bir atmosferde oynayacağız. Taraftarımızın da desteğiyle bunu başaracak güçteyiz'' dedi.

        Brezilyalı oyuncu Fabricio Melo da Galatasaray maçının zorlu geçeceğini, ancak yeşil-beyazlı taraftarların desteğiyle kazanmaktan başka düşüncelerinin bulunmadığını söyledi.

        Melo, bir gazetecinin yeşil-beyazlı forma altındaki performansını değerlendirmesini istemesi üzerine, ''Yeni bir ülkeye geldim. Yeni bir takımda oynuyorum. Değişik bir ortam. Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Ailem de geldi. Taraftarın da ilgisi büyük. Yeni bir takıma gelmek her oyuncuyu etkiler. Zamanla bu sıkıntıyı aşacağım'' diye konuştu.

        Yeşil-beyazlı taraftarlar, Bursastore mağazalarından aldıkları ürünleri her iki oyuncuya imzalatabilmek için birbirleriyle yarıştı.

        Bu arada, bayanların oluşturduğu ''yeşil inciler'' grubu, imza gününe katılan taraftarların büyük ilgisini çekti.

        Grup üyeleri, ''timsah yürüyüşü'' yaptı. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa