Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon'dan Topuz açıklaması! - Trabzonspor Haberleri

        Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, ikinci transfer döneminin başlamasına yaklaşık 3 ay bulunmasına rağmen, medyada kulübün adı kullanılarak çeşitli oyuncularla temasa geçildiği yönünde haberler yer aldığı, ancak bunların gerçeği yansıtmadığı kaydedilerek, ''Özellikle Kayserispor formasını giyen milli oyuncu Mehmet Topuz'un kulübümüz tarafından talep edildiği ve görüşmelerde bulunulduğu bilgileri doğru değildir'' denildi.

        Açıklamaya, şöyle devam edildi: ''Kayserispor başkanı ve menajeriyle son derece yakın, dostane ilişkiler içerisinde bulunan kulübümüzün, sözleşmesi devam eden bu oyuncuya, üstelik transfer sezonu olmayan bir dönemde talip olması halinde, kendileriyle temasa geçip resmi yollardan teklifini iletmek suretiyle süreci başlatacağına hiç kimsenin şüphesi olmasın.

        Mehmet Topuz dışında bazı yabancı futbolcuların isimlerinin de Trabzonspor adıyla birlikte telaffuz edildiği ve bazı girişimlerin yapıldığı öne sürülmektedir. Zamanlama olarak transfere hep hazırlıklı olan, uygulama olarak ise henüz harekete geçmeyen kulübümüz hakkına oluşturulan suni transfer gündemleri kamuoyunu yanlış yönlendirmekte, doğal olarak da bilgi kirliliği yaratmaktadır. Yönetim kurulumuzun ve teknik heyetimizin henüz ikinci transfer dönemiyle ilgili somutlaştırmış olduğu bir program söz konusu değildir. Bu sürece kadar elimizdeki veriler değerlendirilecek ve ihtiyaca göre bir yol haritası çizilecektir'' ifadelerine yer verildi. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa