Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Terim, Milan ve Fiorentina'nın başında! - Futbol Haberleri

        Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis) hastası eski İtalyan futbolcu Stefano Borgonovo'nun, hastalığıyla mücadelesine destek amacıyla 8 Ekim Çarşamba günü yapılacak Fiorentina-Milan maçında, daha önce çalıştırdığı iki ekibin başında sahaya çıkacak.

        Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Fiorentina Kulübü Başkanı Andrea Della Valle'nin Floransa'da yapılacak maçta Terim'in de yer alması için bir davet mektubu gönderdiği bildirildi.

        Artemio Franchi Stadı'nda yapılacak, Borgonovo'nun formasını giydiği iki takımın karşı karşıya geleceği mücadelede Terim'in, bir devre Fiorentina'nın, bir devre de Milan'ın başında sahaya çıkmasının beklendiği ifade edildi.

        Valle davet mektubunda, Borgonovo'nun kendi adını taşıyan bir vakıf kurarak hastalığın araştırılmasına kaynak sağlamaya çalışacağını açıkladıktan sonra Milan Kulübü'yle, ailesine bu projeyi hayata geçirmek için yardım etmek istediklerini belirterek, 8 Ekim'deki maçın Borgonovo Vakfı'nın kurulması ve yaşatılması için gerekli kaynakları sağlamayı amaçladığını ifade etti.

        1981-1996 yılları arasında 15 sezon profesyonel futbol oynayan Borgonovo, 2 sezon Milan, 3 sezon da Fiorentina formalarını giymişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa