Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta istifa çağrısı! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, UEFA Kupası'nda Kadıköy'de final oynama hevesindeyken, gruplara bile kalamadan elenmenin üzüntü verici olduğunu belirterek, ''Bu konuda hatası olanlar Beşiktaş'a daha fazla zarar vermemeli, insanlar için erdemli olan yolu derhal seçmelidirler'' dedi.

        Levent Erdoğan yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın Türkiye'de sağladığı 1-0'lık avantaja rağmen dün gece Ukrayna'da Metalist Kharkiv takımına beklenmedik bir şekilde açık farkla yenilerek elenmesinin siyah-beyazlı camiayı çok üzdüğünü ifade etti.

        ''Şimdi kupadan elenmemiz, Metalist takımına yenilmemiz konusunda, 'geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakalım' demek modası geçmiş sözlerdir'' diyen Erdoğan, ''Bundan sonra tabii ki önümüzdeki maçlara bakacağız. Ancak arkamızdaki maçları da görmemezlikten gelmek, unutmak, unutmaya çalışmak, hataların tekrarını önlememekte, devamlı hata yapılmasına sebep olmaktadır'' diye konuştu.

        Levent Erdoğan, camia olarak UEFA Kupası'nda beklentileri olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

        ''Taraftarımız, yönetimimiz kupada Kadıköy'de final oynama hevesindeyken gruplara bile kalamamak düşündürücüdür, çok üzücüdür. Taraftara, Beşiktaş'a gönül vermiş olanlara bu üzüntüyü çektirmek kimsenin hakkı değildir. Bu konuda hatası olanlar Beşiktaş'a daha fazla zarar vermemeli, insanlar için erdemli olan yolu derhal seçmelidirler.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa