Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İstifa etmiyor kongrede aday! - Fenerbahçe Haberleri

        Taraftarların Dinamo Kiev karşılaşmasının ardından istifaya davet ettiği Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Mayıs ayındaki kongrede yeniden aday olacağı iddia edildi.

        F.Bahçe'de son dönemin hedef isimlerinden olan başkan Aziz Yıldırım, son Dinamo Kiev maçından sonra taraftarlarca istifaya davet edilmişti. Camiada başkanın sezon sonunda başkanlık defterini kapatacağı da konuşuluyordu. Ancak, Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen Akşam Yazarı Alaattin Metin, dünkü yazısında ilginç bir bilgi verdi. Metin, Aziz Yıldırım'ın kendisine, "Kimse heveslenmesin. Meydanı boş bırakmam. Mayıs ayında da başkanlığa aday olacağım. Bırakacağım dedikodularını yapanlar yanılıyorlar" dediğini belirtti.

        MEMNUNİYET VERİCİ!

        Yazıdaki bu ifadeler, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yalanlanmadı. Tam aksine bayramlaşma haberi verilirken, "Törene, bir gazetede yayınlanan başkanımız Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olacağı açıklanan haber damgasını vurdu. Bu gelişmeden memnuniyet duyan kongre üyeleri hiçbir gücün camiadaki huzur ortamını bozamayacağını belirttiler" denildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa