Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Özil övgü almaya devam ediyor! - Futbol Haberleri

        Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen'in teknik direktörü Thomas Schaaf ve takım menajeri Klaus Allofs, ligde bu sezon adından sıkça söz ettiren Türk kökenli oyuncu Mesut Özil'i övdüler.

        Schaaf, her genç oyuncudan Mesut'un oyununu sergilemesini beklediklerini belirterek, ''Mesut'un gelişme sağladığını son haftalarda hep söylüyorduk. Bunu hazırlık döneminde de gösterdi'' dedi.

        Mesut'un kendisine duyduğu güvenin arttığını ifade eden Schaaf, Mesut'un kendi başına bir şeyler yapmaya hevesli olduğunu, bunun da kendisine duyduğu güveni artırdığını kaydetti.

        Schaaf, Mesut'un sadece gol attığı için değil, takım içinde iyi şeyler yaptığı için de önemli bir oyuncu olduğunu sözlerine ekledi.

        Allofs da, hızlı olan, duran topları iyi değerlendiren ve son pasları iyi kullanan Mesut'un çok genç ve yetenekli bir futbolcu olduğnuu belirterek, ''Mesut'un gelişmesi henüz tamamlanmadı. Çok şey öğrenmek istemesi de güçlü yanlarından biri'' dedi.

        Mesut, ligde takımının Bayern Münih ve TSG 1899 Hoffenheim takımlarına karşı oynadığı karşılaşmalarda başarılı futboluyla dikkatleri üzerine çekmişti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa