Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Sürprizler nereye kadar? - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi’nde gruplarında puan alması dahi beklenmeyen ekipler yola devam ediyor. Bu durumun en güzel örneklerinden biri, Anorthosis Famagusta için işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alması. Şampiyonlar Ligi’ne kalabilmek için elemelerde Yunanistan şampiyonu Olympiacos yenen ekip tarihinde ilk kez “Devler” arasına girerken B Grubu’ndaki ilk maçında da Werder Bremen’i durdurmayı ve puan almayı başardı.

        -VILLARREAL ÖRNEĞİ-

        Şampiyonlar Ligi’nde iki hafta geride kalırken, bir diğer güçlü Yunan ekibini devirerek Devler Ligi’ndeki ilk galibiyetlerini aldılar. Şampiyonlar Ligi’nde ikinci haftanın ikinci maç gecesinde Panathinkaikos’u 3-1 deviren Anorthosis Famagusta kendi adına bir ilki başarırken sürprizlerine de devam etti.

        Bir gece önce FC BATE Borisov Juventus’u 2-2 ile tutmayı başarırken, CFR 1907 Cluj da Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk denemesinde Roma’yı yendikten sonra ikinci maç haftasında Chelsea ile berabere kalmayı başardı. Bu sonuçlar ışığında Şampiyonlar Ligi’nde puan dahi alması beklenmeyen ekiplerin yola beklenenden çok daha uzun devam edebileceği belli oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa