Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı 'yengeler' İstanbul'u anlattı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Dergisi'nin ekim sayısında Matias Emilio Delgado'nun eşi Laura, Mert Nobre'nin eşi Priscila, Bobo'nun eşi Raquel ve Rodrigo Tello'nun eşi Valerie ile yapılan röportaja yer verildi.

        ''Türkiye'ye gelme fikri sizin için nasıl bir duyguydu? Bu kararı nasıl aldınız?'' sorusuna Valerie Tello, ''Açıkçası ben gelmeden önce çok korkuyordum. Çünkü ne zaman Türkiye'ye geleceğimizi söylesem, arkadaşlarım Türkiye'nin çok dindar olduğunu, her yerde bombalar patladığını söylüyorlardı. Sanki bir bomba patladığında herkes silahlarını alıp savaşa gidiyormuş gibi bir görüntü çiziyorlardı. Endişelerimizden dolayı ilk önce Rodrigo Türkiye'ye geldi ve hiçbir problem olmadığını bana anlattı. Şimdi eski korkularımızın hepsi silindi'' diye yanıt verdi.

        Raquel Bobo ise ''Biz geldiğimizde Julia, 7 aylıktı. En çok Julia'nın buradaki süte, mamalara alışıp alışamayacağını merak ediyordum. Korktuğum başıma geldi. Başta Julia'ya buradaki mamaları yediremedim ve Brezilya'dan getirttik. Julia şu anda 3 yaşında. Şimdi de Brezilya'ya gittiğimizde, oranın yemeklerini yemiyor ve sütünü içmiyor. Artık Türkiye'den oraya yiyecek götürüyoruz'' şeklinde konuştu.

        Priscila Nobre, ''Benim Nobre'ye sorduğum tek soru, 'İyi bir çocuk doktoru var mı' oldu. Benim için tek önemli olan buydu'' derken, Laura Delgado ise ''Biz de ilk olarak haritaları çıkarıp Arjantin ve Türkiye arasındaki mesafeye baktık. Uzak olmasının yanı sıra bizim de Valerie'ye benzer korkularımız vardı. Geldikten sonra bu korkularımızdan eser kalmadı. Avrupa turuna çıkacak arkadaşlarımıza, Türkiye'ye de mutlaka gelmelerini söylüyoruz. Sadece biz değil ailelerimiz de Türkiye'yi çok sevdi. Burada yaşadığımız için çok mutluyuz'' diye konuştu.

        Ülkelerinde toplumda ve ailede kadının rolüyle ilgili bir soruya Priscila Nobre, ''Brezilya'da evin reisi kadındır. Mesela 'Biz Türkiye'ye gitmiyoruz' dedik mi, gidilmez... Bütün futbolcu eşleri için geçerlidir bu'' cevabını verdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa