Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig "Gereğinden fazla takviye yapıldı" - Futbol Haberleri

        Osman Hattat, Galatasaray yönetiminin bu sezon çok iyi transferler yaptığını vurgulayarak, ''Bu sene takım çok iyi. Türkiye Ligi için gereğinden fazla takviye yapıldı, inşallah Allah mahcup etmez'' dedi.

        Galatasaray'ın bu sezon en büyük şampiyonluk adayı olduğunu kaydeden Osman Hattat, şöyle devam etti: ''Tarafsız gözle baktığım zaman Galatasaray'ı en büyük şampiyonluk adayı olarak görüyorum. Ben kadroya inanırım. Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu yıllarda bakıyorsunuz kadrosu sizden daha iyi. UEFA Kupası'nı kazandığımız sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın toplamı kadar oyunculara para verdik. O kalitede oyuncuları kullandık. Bu iş kadro, kalite işidir.''

        -''SKIBBE BAŞARIYA AÇ''-

        Osman Hattat, zaman zaman eleştirilen Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'yi iyi bulduğunu söyledi.

        İlk haftalarda sendelemelerin olabileceğini ifade eden Hattat, ''Skibbe başarıya daha aç, genç bir arkadaş. İlk haftalar sendelemeler olabilir, bunlar normaldir. Fenerbahçe, Avrupa şampiyonu İspanya'nın teknik direktörü Luis Aragones'i getirdi, çok tecrübeli antrenör olduğu söyleniyor, ama 3 deplasmanda 3 mağlubiyet aldı. Böyle şeyler yaşanabiliyor. Skibbe'yi çok olumlu buluyorum'' diye konuştu.

        -''POLAT ÇOK İYİ BİR BAŞKAN''-

        Osman Hattat, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'tan da övgüyle söz ederek, Polat'ın camiayı kucakladığını, kimseyle hesaplaşmadığını kaydetti.

        ''Adnan Polat çok iyi bir başkan'' diyen Hattat, ''Maalesef daha önceki başkanlarımızın 1-2 tanesinin yapmadığı şeylerin hepsini yapıyor ve camiayı mükemmel kucaklıyor. Herkesle dost, arkadaş. Kimseyle hesaplaşmıyor. Çok iyi bir başkanlık örneği gösteriyor. Galatasaray'ın borçları ya da içinde bulunduğu mali durum Baros, Kewell gibi yıldız oyuncu transferleri yapmaya engel değildi. Adnan Polat çok doğru yolda ilerliyor'' şeklinde konuştu.

        -''UEFA KUPASI'NI KAZANMAK KOLAY DEĞİL''-

        UEFA Kupası'nı kazanmanın kolay olmadığını anlatan Hattat, ''UEFA Kupası gibi eleminasyon usulu yapılan kupaları kazanmak kolay değil. İyi olacaksınız, şansınız olacak, Allah yardım edecek. 2000 yılında takım iyiydi, hoca iyiydi, yönetim iyiydi. Şanslı olduğumuz maçlar oldu. Hem de Allah çok yardım etti. Başka türlü o kupaları kazanmak kolay değil'' diye konuştu.

        Bu sezon Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda UEFA Kupası finali oynamanın hoş olacağını dile getiren Osman Hattat, sözlerini şöyle tamamladı: ''Fenerbahçe de bizim dostumuz, onların evinde final oynamak ayrı bir keyif verir. UEFA Kupası'nı kazandığımız zaman Fenerbahçeli, Beşiktaşlı arkadaşlarımız en az bizim kadar sevindiler. İnşallah bu sezon da kısmet olursa, onlar bizden daha fazla sevinecektir. UEFA Kupası'nı biz kazanamazsak, Beşiktaş alsın. İnşallah Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi'ni kazanır. Bunlar Türkiye için önemli şeyler. UEFA Kupası'nı kazandığımız zaman Fenerbahçeli, Beşiktaşlıların bizimle beraber sevindiğini gördüğümde bunları daha iyi anladım, fanatikliğim azaldı.'' A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa