Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Hadi beyler uykumuz geldi" - Galatasaray Haberleri

        Karşılaşma sonunda Futbol Komitesinin röportaj yapmaları için izin verdiği üç futbolcu Baros, De Sanctis ve Hakan Konya galibiyetini değerlendirmek için TV’lerin canlı yayınına katıldı. Fakat, bu üçlünün röportajları uzayınca olaya ikinci kaptan Hasan el koydu.

        Hürriyet gazetesinin haberine göre, ilk olarak oyuncuların otobüse binmesinin ardından Hasan, otobüsün camına vurarak, üç yıldıza "Hadi gelin" hareketi yaptı. Ancak oyuncular açıklamalarına devam edince Hasan, bir kez daha sinirli şekilde cama vurarak işareti tekrarladı.

        Koluna girdi, otobüse bindirdi Baros ve Hakan’ın da Florya’ya hareket etmek için takım otobüsüne gelmesinin ardından aşağıda bir tek kaleci De Sanctis kaldı. İtalyan kaleci yine bir canlı yayına katılmak için bekletilirken Hasan bu kez otobüsten inerek, tercüman Cem Akdağ ve İtalyan file bekçisine seslendi. "Kardeşim evimize gideceğiz. Saat 12.00 oldu. Uykumuz geldi. Hadi artık" dedi. De Sanctis’in halen beklediğini gören Hasan en sonunda dayanamayarak İtalyan kalecinin koluna girdi ve tercüman Cem Akdağ ile birlikte ikiliyi otobüse bindirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa