Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "G.Saray'da aynı ligde oynamıyoruz" - Beşiktaş Haberleri

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı maçta iki golü faul gerekçesiyle sayılmayan ve sahadan 1-1’lik skorla ayrılan Beşiktaş’ta kaybedilen, iki puanın faturası hakem Bülent Yıldırım’a çıkarılmıştı. Bu karşılaşmadan bir gün sonra Galatasaray’ın Konyaspor’u 4-1 yendiği mücadelede tartışılmalı pozisyonlar yaşanması siyah-beyazlıların tepkilerini alevlendirdi. Akşam gazetesinin haberine göre, Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Galatasaray ile aynı ligde oynamadıklarını söyleyerek, ezeli rakiplerine kurallar konusunda farklı davranıldığını ima etti. Engin gerekçelerini ise şöyle sıraladı:

        İHTİYAÇLARI YOK

        “Çünkü, onlara faul, itme serbest. Pazar günkü maçta bunlar yaşandı. Galatasaray’ın Kocaelispor ile yaptığı karşılaşmada da Baros’la bulduğu ilk gol öncesi kaleciye faul vardı. Ancak benzer bir pozisyonda Fenerbahçeli Alex’in Gençlerbirliği maçında attığı ikinci gol, faul gerekçesiyle iptal edildi. Böyle bir şey yok, ayıptır. Biz bu işlerle baş edemiyoruz. Galatasaray Konyaspor’u 4-1 yendi. Güçlü ve kaliteli bir kadroya sahipler, böyle şeylere ihtiyaçları yok.”

        HAKSIZSAK RAZIYIZ

        Lİgde cumartesi ve pazar günleri farklı kurallar uygulanıyor. Bu konuda yapacağımız bir şey de yok. Hakemlere ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) güveniyoruz. Haksızsak cezamızı versinler. Ama maçları herkes seyrediyor. Her şey açık bir şekilde görülüyor. Boşa konuşmuyorum. Görüntülü belgeler ortada.”

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa