Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Kontraya iyi çıkıyorlar" - Fenerbahçe Haberleri

        Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı basın odasında yaptığı basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi'nde zorlu takımların olduğunu belirterek, ''Biz burada her zaman her takıma saygı göstererek sahaya çıkmışızdır, ama yarın oynayacağımız maç çok önemli. Kendi sahamızda kendi seyircimizin desteğini alarak, buradan en avantajlı sonucu almak için elimizden geleni yapacağız. Seyircilerimizin desteğiyle bunu yapacağımıza inanıyorum'' dedi.

        Aragones, Dinamo Kiev'in kontra atağa çok hızlı çıktığını, bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini ve presi nerede ne zaman yapacaklarını iyi hesaplamaları gerektiğini söyledi.

        Sakat futbolcuların durumu ile ilgili bir soru üzerine İspanyol teknik adam, ''Semih idmanda sakatlanmıştı, maalesef aramızda değil. Edu ve Deivid topla idmanlara başladı'' dedi.

        Luis Aragones, sakatlıklar nedeniyle bu sezon sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, ''Geçen sene bu dönemde bizim 8 puanımız vardı, hiç sakatımız yoktu. Şu anda 6 puanımız var, çok sakatımız var. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz'' diye konuştu.

        Bu arada, basın toplantısında yer alan Alex'e, bir gazetecinin, ''Dinamo Kiev maçı basında son şans olarak değerlendiriliyor. Takımda nasıl bir psikoloji var'' şeklinde soru sorması üzerine araya giren Aragones, ''Biz burada sadece Şampiyonlar Ligi'ni konuşmak istiyoruz'' diyerek bu soruya tepki gösterdi.

        Aragones, daha sonra basın toplantısında bir bayan gazetecinin kendisine sorduğu Şampiyonlar Ligi dışındaki bir soruyu cevaplarken, bayan olduğu için soruyu cevapladığını söyledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa