Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sivasspor'un sırrı! - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Bülent Uygun: "Çok mutluyuz. Çünkü dünya sıralamasına baktığınızda dünya devi olmuş bir takımı kendi evimizde, kendi seyircimizle birlikte, mübarek ramazan ayında, hem de Kadir Gecesi'nde yenmek nasip oldu'' dedi. Kısıtlı bir kadroları olduğunu ifade eden Uygun, şöyle devam etti: ''Ama bana inanmış, inandığı gibi de benim verdiğim görevi en iyi şekilde yerine getiren, futbolun bütün güzelliğini sunmaya çalışan bir Sivasspor var. Karşılığında böyle güzel bir maçta galip gelmek, bayram öncesi taraftarımıza böyle bir mutluluğu yaşatmış olmaktan dolayı gerçekten futbolcu kardeşlerimle gurur duyuyorum. Onların hepsini tek tek alınlarından öpüyorum.''

        Maçın tempolu geçtiğini, her iki takımın da arzulu ve istekli oynadığını anlatan Uygun, ''Bizim de onların da kaçırdığı pozisyonlar vardı'' şeklinde konuştu.

        -DÜNYA'DA BİR İLK SİVASSPOR'DA-

        Fenerbahçe'yi tarihinde ilk kez yenen Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun, Atılan gollerle ilgili olarakta, "Genelde antrenmanlarımızda rakibimizi en iyi şekilde analiz ediyoruz, rakibin eksiklerini buluyoruz ve maç içinde bu eksiklerden yararlanarak gol buluyoruz. Dünyada hiç olmamış bir şey yapıyoruz. Maçın devre arasında analiz programlarımızı kullanarak o maçtaki rakibin eksiklerini bularak rakibin üzerine gidiyoruz. Bu da bize 2. yarıda rakibimize üstünlük kurmak açısından büyük katkı sağlıyor." dedi.

        -FENERBAHÇE'YE TEKNİK DİREKTÖR OLMA HEDEFİ VAR MI?-

        Bülent Uygun, Fenerbahçe'ye mal olmuş bir futbolcu olduğunun hatırlatılması ve ileride Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak gibi bir hedefinin olup olmadığının sorulması üzerine, spor alanında gerçekleştirmeyi hedeflediği çeşitli projelerini ve hedeflerini sıralayarak, şöyle devam etti: ''Ben Türk antrenörlerinden bir tanesinin ben de dahil olmak üzere Anadolu'dan bir takımı şampiyon yapacağına inanıyorum. Ben sadece bir yere odaklanmış diye değil, daha iyi şeyler yapabilmek için çalışıyorum. Benle aynı duyguları paylaşan, aynı hedefleri paylaşan olduğunda o takım da bu başarıları İnşallah yakalayacağım.''

        Sivassporlu futbolcu Musa Aydın ise devre arasında teknik direktörleri Bülent Uygun'un kendilerine çeşitli taktikler verdiğini belirterek, ''Tabir yerindeyse general emretti, biz de emri uyguladık'' dedi.

        Sezer Badur, daha önce maçın oynanacağı stada geldiğini ve yanındaki arkadaşına bu maçta gol atacağını söylediğini belirterek, Fenerbahçe maçında gol atacağını önceden hissettiğini söyledi.

        Murat Sözgelmez de Fenerbahçe gibi bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa