Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 3. Lig TFF 3'te son durum! - Futbol Haberleri

        Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Siyami Aslan yaptığı açıklamada, Yıldırım Bosna'yı da yenerek iddialarını sürdüreceklerini söyledi.

        Aslan, ''Rakibimiz ile yapacağımız zorlu maça çok iyi hazırlandık. Rakibimizden çekinmiyoruz. Yıldırım Bosnaspor'u da yenerek çifte bayram yapacağız. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz'' dedi.

        -NAZİLLİ BELEDİYESPOR-

        2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da, kulüp ikinci başkanı Hilmi Volaka, Balıkesirpor maçını hakemlerin tutarsız yönetimleri sonucu kaybettiklerini savundu.

        Hilmi Volaka, yaptığı açıklamada, sahalarındaki karşılaşmada hakemlerin kendi aralarında anlaşmazlık yaşadığını, çelişkili kararlar verdiğini iddia etti.

        Bu nedenle rakiplerine 3-2 mağlup olduklarını anlatan Volaka, şunları söyledi:

        ''Seyircimiz önünde kazanacağımız maçı, İstanbul bölgesi hakem üçlüsünün tutarsız yönetimi sonucunda kaybettik. İki nizami golümüzün sayılmayıp iptal edilmesi, 2 bariz penaltımızın verilmemesi taraftarlarımızı kahretti. En kısa sürede maçın video kayıtları ile Futbol Federasyonu'na başvurarak şikayetimizi yapacağız.''

        Nazilli Belediyespor, perşembe günü Aydınspor ile karşılaşacak.

        -ARAKLISPOR-

        4. Grup takımlarından Araklıspor'un teknik direktörü Zeki Yakupoğlu, Bafra Belediyespor'u 1-0 yenerek ilk galibiyeti almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

        Zeki Yakupoğlu, lige iyi başlayamadıklarını belirterek, ''Bunun için Bafra Belediyespor maçı bizim için çok önemliydi. Seyircimiz önünde oynadığımız maçta ilk galibiyetimizi almak istiyorduk ve buna çok ihtiyacımız vardı. İlk galibiyetimizi aldığımız için sevinçliyiz'' dedi.

        Oyuncuların üzerinde galip gelememekten dolayı bir stresin olduğunu ifade eden Yakupoğlu, ''Bu maçla birlikte kötü gidişimize son verdik. Futbolcularım artık bundan sonraki maçlara daha rahat çıkacaklar'' diye konuştu.

        -HATAYSPOR-

        5. Grup takımlarından Hatayspor'un teknik sorumlusu Mehmet Kakil, ''Şampiyon olmak istiyorsak, daha iyi oynamamız ve mücadele etmemiz gerekiyor'' dedi.

        Mehmet Kakil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Kilis Belediyespor'u son dakikada kaydettikleri golle 2-1 mağlup etmeyi başardıklarını ifade etti.

        Karşılaşmanın zorlu ve çekişmeli geçtiğini belirten Kakil, şöyle konuştu:

        ''Rakibimiz saha ve seyirci avantajını kullanarak, maça inanılmaz bir şekilde istekli ve arzulu başladı. Biz ise özellikle ilk 45 dakikada istediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık ve rakibin baskılı oynamasına izin verdik. Fakat ikinci yarıda oyun sistemini değiştirerek, daha organize olduk ve düşüncelerimizi uygulamaya başladık. Nitekim son dakikada yediğimiz gole rağmen uzatmalarda iki gol birden kaydederek galip gelmeyi başardık. Oyundan memnun değilim ama mücadeleden memnunum. Şampiyon olmak istiyorsak, daha iyi oynamamız ve mücadele etmemiz gerekiyor.''

        Kakil, 1 Ekim'de sahalarında Batman Petrolspor'u konuk edeceklerini, kırmızı kart cezalısı Kemal ile sakatlığı devam eden Mahmut dışında eksikleri olmadığını bildirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa