Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fener'de Semih sevinci! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) grubunda 30 Eylül Salı Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra'daki kamp merkezinde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.

        Sakatlıkları nedeniyle dün MR'ları çekilen futbolculardan Emre, Josico ile birlikte takımdan ayrı koşu yaptı. Dün MR'ı çekilen Lugano, ise salonda çalıştı.

        Fenerbahçe'nin dün yaptığı antrenmana boyun ağrısı nedeniyle katılmayan Alex ile bel ağrısı nedeniyle çıkmayan Selçuk, bugünkü antrenmanda yer aldı.

        -SEMİH'İN DURUMUNUN CİDDİ OLMADIĞI BİLDİRİLDİ-

        Fenerbahçe'nin dünkü antrenmanında sol ayak bileğinden sakatlanan Semih'in çekilen MR sonucunda durumunun çok ciddi olmadığı bildirildi.

        Samandıra'daki kamp merkezinde salonda çalışan Semih'in MR'ında sol bilek dış yan bağlarda esneme oluştuğunun görüldüğü açıklandı. Golcü futbolcunun durumunun çok ciddi olmadığı ifade edildi.

        -JOSİCO TÜRKİYE'YE UYUM SAĞLAMAYA ÇALIŞIYOR-

        Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Josico, Türkiye'ye çabuk adapte olmaya çalışıyor.

        İspanyol futbolcunun, antrenmanda Emre ile koşu yaptığı sırada, Türkçe kelimeler öğrenmek için konuşma alıştırmaları yaptığı görüldü.

        Josico'nun Türkiye'ye çabuk adapte olmak için Türkçe öğrenmenin yanı sıra İstanbul'da da kendi başına hareket etmeye çalıştığı ifade edildi. İspanyol futbolcunun, Gençlerbirliği maçında evinden stada kimsenin yardımı olmadan gelmek istediği, ancak Fikirtepe'de kaybolduğu daha sonra tercümanlar aracılığıyla bir taksicinin yardımıyla stada ulaştığı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa