Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maç için geniş güvenlik önlemleri uygulanıyor.

İstanbul Emniyeti'nin Kadıköy İlçesi ve stat çevresindeki uygulamaları öğle saatlerinden itibaren başlarken, maç için 3 bin emniyet mensubu ve 350 de özel güvenlik çalışanı görev aldı.

Stat çevresinde oluşturulan güvenlik alanlarından içeriye bileti olmayan taraftarlar alınmadı. Biletli taraftarlar da üzerleri sıkı bir şekilde aramalardan sonra tribünlere alınmaya başlandı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 50 bin 509 kişilik kapasitesinin yüzde 5'i oranında (2 bin 525) yer verilen Galatasaraylı taraftarlar da hafta içi İl Spor Güvenlik Kurulu'nun tavsiyesine uyarak erken saatlerden itibaren tribünlerdeki yerini aldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ