Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor "Ben henüz bitmedim" - Diğer Haberleri

        2008 Pekin Olimpiyatları'nda 48 kiloda ''sıfır'' çeken olimpiyat şampiyonu halterci Nurcan Taylan, 2009'un kendisi için bir dönüm yılı olabileceğini kaydetti.

        Spor için yaşının genç olduğunu ve henüz bırakmayı düşünmediğini ifade eden Taylan, şunları söyledi: ''2009 benim için iyi bir yıl olabilir. Çünkü Avrupa Şampiyonası var. Tekrar burada iyi bir çıkış yakalayabilirim. Talihsiz bir dönem geçiriyorum. Ben en kötü zamanımda bile gümüş madalya kazandım. Ama olimpiyatlarda kötü günler geçirdim. Bu günleri unutmak istiyorum. Sakatlığım olmasaydı çok iyi yarış çıkaracağımı düşünüyordum, ama ağır bir spor yapıyoruz. Oyunlara gitmeden önce durumum belliydi. Gitmek için ısrarlı olmadım. Karar teknik heyete bırakılmıştı. Elimden geleni yapmıştım, ama sonuçta sakatlık da bir tecrübedir.''

        Spora uzun yıllar hizmet etmek istediğini ve yeni sporcular yetiştirmeyi planladığını belirten Taylan, '' Ben henüz bitmedim. Hala rekorları kırılamayan bir sporcuyum. Önümüzde 2012 ve 2016 Olimpiyatları da var. Bu oyunlara katılarak dereceler elde etme planlarım var. Artık geçmişe değil, geleceğe bakmak istiyorum'' diye konuştu. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa