Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer "Gurur verici..." - Basketbol Haberleri

        İtalya Basketbol Ligi takımlarından Benetton Tamoil'in Türk antrenörü Oktay Mahmuti, (A) Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda aldığı sonuçların gurur verici olduğunu söyledi.

        Mahmuti, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan röportajında, (A) Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası eleme maçlarını hiç yenilgi almadan tamamlayarak gelecek yıl düzenlenecek Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazanmasıyla ilgili olarak şunları kaydetti:

        ''(A) Milli Takımımızın almış olduğu sonuçlar ile birlikte yenilgisiz olarak Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde eden tek takım olması gurur verici. Ancak biz kötü sonuçlar aldığımız zamanlarda da zirveye çıktığımız zamanlarda da elde edilen sonuçları abartmayı seviyoruz. Bu başarının keyfini çıkartalım elbette ama bunun rüzgarına kapılmayalım. Milli takımının yeri zaten Avrupa Şampiyonası. Bu olması gereken bir sonuç. Şimdi gelecek yıllar için neler yapılması gerektiğine bakmalıyız. Eleme grubunda oynadığımız 6 maçın 6'sından da galibiyetle ayrılmış olmamız ve tüm grupların tek yenilgisiz takımı olarak Avrupa Şampiyonası vizesine ulaşmamız tüm Türk halkını gururlandırdığı gibi beni de gururlandırdı.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa