Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA nba, nba gecenin sonuçları, nba toplu sonuçlar, nba play off, nba play off sonuçları - Basketbol Haberleri

        NBA play-off'larında Oklahoma City Thunder, all-star oyuncusu Kevin Durant'in skorer oyunuyla Los Anges Clippers'ı 118-112 yendi.

        NBA play-off'larına 2 maçla devam edildi. Batı Konferansı yarı finalinde Oklahoma City Thunder, deplasmanda çıktığı serinin üçüncü maçında Los Anges Clippers'ı 118-112 yenerek seride 2-1 öne geçti.

        Thunder'da Kevin Durant, karşılaşmayı 36 sayı, 8 ribaunt ve 6 asistle tamamlayarak galibiyette başrolü üstlenirken, skora destek 23 sayı, 8 ribaunt ve 13 asistle oynayan Russell Westbrook ve 20 sayıyla Serge Ibaka'dan geldi.

        Clippers'ta Blake Griffin'in 34 sayı, 8 ribaunt ve 3 blok, Chris Paul 21 sayı ve 16 asist, Jamal Crawford ise 20 sayıyla maçı tamamlasa da, bu çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

        PACERS, WASHİNGTON'I SAVUNMASIYLA KİLİTLEDİ

        Doğu Konferansı yarı finalinde ise Indiana Pacers, iyi savunma yaptığı karşılaşmada Washington Wizards'ı deplasmanda 85-63 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti.

        Mücadelede Wizards, ilk yarıda 30, ikinci yarıda ise sadece 33 sayı üretebilirken yüzde 32.9 isabetli basket oranıyla NBA tarihinde oynadığı maçlardaki en düşük sayı rekorunu kırdı.

        Pacers'ta Paul George attığı 23, Roy Hibbert 14, David West 14, Luis Scola ise 11 sayıyla takımına galibiyeti getiren oyuncular oldu.

        Wizards'da sadece 3 isim çift haneli sayılara ulaşırken, Bradley Beal 16, John Wall 15, Trevor Ariza ise 12 sayı ile mücadele etti.

        NBA play-off'larına iki maçla devam edilecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa