Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Banvit seriyi sürdürdü! - Basketbol Haberleri

        Beş faulle çıkanlar: 39.37 Pastal, 39.52 Gökper (Antalya Büyükşehir Belediyespor)

        Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Banvit, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor'u 84-79 yendi.

        Mücadeleye hızlı başlayarak hücumda Davis, Erkan ve Barış ile üst üste sayılar bulan Banvit, ilk 5 dakikada farkı 12 sayıya çıkarmayı başardı (17-5). Daha sonra oyunda dengeyi sağlayan Antalya Büyükşehir Belediyespor, Reynold ve Fisher'in sayılarıyla aradaki farkı kapatsada ilk periyodu Banvit 21-18 önde tamamladı.

        İkinci periyotta her iki takım da karşılıklı basketler buldu. Antalya ekibi, Bora, Fisher ve Reynold ile farkın açılmasına izin vermezken, Banvit ise Williams ve Lucas ile sayılar buldu. İlk yarı Banvit'in 38-33 üstünlüğüyle sona erdi.

        Karşılaşmanın üçüncü periyodunda pota altında Williams, dış şutlarda da Serkan ile sayılar bulan Banvit, bir ara farkı 15 sayıya kadar çıkardı (37-52). Ancak, mücadelenin ilk periyodunda olduğu gibi bu periyotta da Antalya ekibi bulduğu sayılarla yine toparlanmayı başardı ve periyodun bitimine 3 dakika kala farkı 5 sayıya indirdi (49-54). Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü bırakmayan Banvit, son periyoda 60-54 önde girdi.

        Son periyot oldukça çekişmeli geçti. Her iki takım da özellikle savunmada etkili oyun sergiledi. Maçın bitimine son 2 dakika kala Antalya ekibi farkı 3 sayıya kadar indirdi. Karşılaşmanın başından itibaren skoru önde götüren Banvit ise sayı üstünlüğünü korudu ve karşılaşmadan 84-79 galip ayrıldı.

        Antalya Büyükşehir Belediyespor: 79 - Banvit: 84

        Salon: Atatürk

        Hakemler: Engin Kennerman, İsmail Aydın, Tunçtan Durmuş

        Antalya Büyükşehir Belediyespor: Fisher 22, Melih 8, Pastal 4, Elegar 12, Brown, Reynolds 22, Alican 3, Rasim, Gökper 2, Bora 6

        Banvit : Erkan 3, Barış 5, Davis 11, Simmons 5, Cemal 6, Serkan 21, Williams 9, Lucas 18, Bajramovic 6

        1. periyot: 18-21

        Devre: 38-33 (Banvit lehine)

        3. periyot: 54-60

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa