Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Adanaspor'un yeni transferi Yunan sayı yıldızının uçak biletine para yetmedi - Basketbol Haberleri

        Kentte yok olan erkek basketbolunu temsil etmek için yıllardır her şeylerini feda ettiklerini açıklayan Tevriz Dura, "Adanaspor da Adana'nın takımıdır" diye konuştu. Kulübe, Adalı ailesi dışında kimsenin yardımcı olmadığını ve hep haksızlığa uğradıklarını anlatan Dura, "Sanki sadece Adana Demirspor takımı varmış gibi hareket ediyorlar. Yardım yapılmasına karşı değilim ama Adanaspor A.Ş. özel bir şirket diye yardım yapılmıyor. Peki 61 yıllık Adanaspor Kulübü'ne söz verilmesine rağmen neden yardımlar yapılmıyor?" dedi.

        Kent büyüklerinin takımın varlığını anlaması gerektiğini vurgulayan Tevriz Dura, açıklamasında şu tepkilerde bulundu:

        "Özellikle sayın Başkan Hüseyin Sözlü'nün sesimizi duyması gerek. Kendisi basketbol ile içi içe bir insan. Seçimlerde sadece Demirsporlu arkadaşlar değil, biz Adanasporlular da bu partiye oy verdik. Birine kuş tüyü yatak, birine sokak olmaz. Kaldı ki kulüp olarak tek derdimiz bir futbolcuya verilen paranın yarısına iş çözülür. Yılda en az Adana'ya 25 takım getiriyoruz. Otelcisi, kebapçısı, simitçisi, herkes kazanıyor. Maalesef ki koca Adana iki adet kombine aldı. Bu benim değil, Adana'da yaşayan Adanalılar'ın utancı."

        Adana Valisi Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye çağrıda bulunan Tevriz Dura, şöyle konuştu:

        "Buna rağmen dünya çapında kendini ispat etmiş Kambala, Yunanistan sayı kralı Terrell gibi yıldızları Adana'ya kazandırdık. Kambala bugün şehrimizde olacak. Maalesef ki Terrell'in uçak biletini alabilecek bir kardeşimizi bekliyoruz. Adonis firması ile üç yıllık reklam ve sponsorluk sözleşmesi imzaladık. Adanaspor'u daha sağlam temellere oturtup, daha da kurumsallaştırmak istiyoruz. Tek kuruş harcamadan bu yılki takımı kurduk. Belki de bu, dünyada ilk. Eski oyuncularımıza 200 bin lira borcumuz var. 15 Eylül'de ise yeni oyuncularımızın ilk maaşlarını ödemek zorundayız. Sakarya'da, Sakarya Belediyespor Basketbol Takımı'nı kuran ve başarılı işler yapan Adanamız'ın çok değerli valisi Mustafa Büyük'e de sesleniyorum. Sayın valim; Çok acil bu kulübün sizlerin maddi-manevi ihtiyaçlarımız var. Herşeye rağmen tek ümidim Sayın Hüseyin Sözlü…" diyerek sözlerini tamamladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa